Főoldal Filmek A Deadpool & Rozsomák első vázlatát visszadobta Kevin Feige
Filmek

A Deadpool & Rozsomák első vázlatát visszadobta Kevin Feige

Ryan Reynolds először nem győzte meg a Marvel Studios vezetőjét a Deadpool & Rozsomák ötletével.

471
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Ha a Disney nem vásárolja fel a 20th Century Foxot, valószínűleg már rég beültünk volna a mozikba, hogy megnézzük a Deadpool 3-at. Nagyon keveset árultak el arról, hogy eredetileg milyen ötlettel álltak elő a készítők, bár azt hallottuk, hogy Ryan Reynolds mindig is szerette volna, ha Hugh Jackman visszatér.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige most elárulta, miért utasította el a Deadpool & Rozsomák első vázlatát: Ryan Reynolds úgy tervezte, hogy ez egy alacsony költségvetésű film lesz, és a történetet három nézőpontból mesélik el. Ez nem tetszett a vezetőnek, helyette inkább a Multiverzumban találja magát a Marvel nagyszájú szuperhőse, és igen, Rozsomákkal is találkozik útja alatt.

Az Empire internetes portálnak Reynolds elárulta, hogy eredetileg egymásnak ellentmondó nézőpontból mesélték volna el a film sztoriját. Ez alapján Deadpool és Rozsomák mellett egy titokzatos harmadik karakter is főszerepet kapott volna a filmben, de ettől nem volt elragadtatva a Marvel.

Az az igazság, hogy még nem is voltam benne biztos, hogyan lehetne Deadpoolt beépíteni. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne a mutánsokat és az X-Meneket bevinni [az MCU-ba], és úgy gondoltam, hogy ennek többről kell szólnia. De az igazság az, hogy Ryan egy ötletgép. Szóval lehet, hogy ezt ő dobta fel nekem, de emellett 25 másik gondolatot és ötletet is feldobott.

Kevin Feige

Reynolds azt mondja: “Visszamentem a tervezőasztalhoz, és körülbelül 18 különböző vázlatot írtam. Némelyik majdnem olyan volt, mint egy Sundance-film, 10 millió dollár alatti költségvetéssel, és akkoriban egészen sajátos megközelítést alkalmaztak volna. Nagyobb költségvetésű filmekre is tettem javaslatot, és valahol a kettő között állapodtunk meg.”

A film szinopszisa a következő: “Wade Wilson úgy dönt, hogy hivatalosan is visszavonul a szuperhősködéstől, nem lesz többé Deadpool, és használtautó-kereskedő lesz. De amikor a barátai, a családja és az egész világ forog kockán, Deadpool úgy dönt, hogy előveszi a katanáit a nyugdíjas éveiből. Betoborozza az akaratos és óvatos Rozsomákot, hogy ne csak a túlélésükért, hanem végső soron az örökségükért is harcoljon.”

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool és Rozsomák 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.