x
Sorozatok

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Nick Fury is visszatér hamarosan.

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban
  • Publishedszeptember 25, 2020

Még a hivatalos bejelentésre várni kell a Marvel Studios részéről, hogy Samuel L. Jackson karaktere, Nick Fury is visszatér, de több külföldi lap is tényként közölte, hogy a színész egy cím nélküli Marvel-sorozatban kap szerepet. A Variety elsőként számolt be a hírről, hogy az Akadémia által Oscar-díjra is jelölt színész sikeresen zárta a stúdióval való tárgyalást, így hamarosan visszatérhet a képernyőre.

Ezt szó szerint is lehet érteni, hiszen a Pókember: Idegenben után következő kalandja a Disney+ streamingszolgáltatón folytatódhat egy eddig ismeretlen Disney+ sorozatban, ami a lap forrásai szerint ez a bizonyos sorozat már korai fázisban jár. Konkrét részleteket nem tudni Nick Fury szerepéről, mindössze annyi tudódott ki, hogy a Mr. Robot és a Copper – A törvény ára sorozatokat is jegyző Kyle Bradstreet ragadt tollat a forgatókönyv megírásához.

Fury egy vezető szerepre írt alá, de nem tiszta, hogy ez egy kémsorozat lesz Nick Furyval a főszerepben, vagy esetleg egy másik karakterrel áll össze. A korábbi hírek szerint a Titkos Invázió feldolgozása már folyamatban van. A Pókember: Idegenben stáblista végi jelenete után és a WandaVision forgatási képei után a rajongók már azzal vannak elfoglalva, hogy Fury vezetésével akár a S.W.O.R.D. bemutatásán is dolgozhat a Marvel, főleg azok után, hogy a karaktert legutóbb valahol az űr mélyén láttuk a Skrullokkal.

Jackson immáron tizenkettedik alkalommal bújik majd Nick Fury szerepébe, miután 2008-ban a Vasember első rész végén debütált a Marvel Moziverzum berkein belül. Azóta pedig a Vasember 2., a Thor, az Amerika kapitány: Az első bosszúálló, a Bosszúállók, az Amerika kapitány: A tél katonája, a Bosszúállók: Ultron kora, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Marvel Kapitány, a Bosszúállók: Végjáték és végül a Pókember: Idegenben tavaly nyáron.

Nick Fury
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.