Marvel Kapitány 2.

A pletykák szerint Ms. Marvel már a Marvel Kapitány 2. részben feltűnik, és a Titkos Inváziót fogják adaptálni

Kulcsfontosságú lehet a Marvel Kapitány 2. rész.

A legújabb pletykák szerint a Marvel Kapitány 2. olyan lesz, mint egy mini Bosszúállók-film, és a Marvel Studios a Titkos Invázió képregényt fogja adaptálni a filmvásznon. Mondanunk sem kell, hogy pletykát hallva kezeljük fenntartásokkal az alábbi sorokat, de nem először beszélnek úgy a folytatásról, mint a Marvel Moziverzum egyik legfontosabb filmjéről. Többször is elmondták már, hogy Carol Danvers vezetheti fel a következő Bosszúállók-filmet, illetve kulcsfontosságú szereplővé válhat a folytatásban.

Kevin Feige már tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Con után már megerősítette, nagy tervei vannak a karakterrel, de csak év elején jelentették be, hogy mikor láthatjuk a Marvel Kapitány második részét. A WandaVision Disney+ sorozat írói dolgoznak a folytatás szkriptjén, miközben a Trónok harca és a Westworld sorozatok készítői is esélyesek a rendezői székre. A stúdiónak nagy tervei vannak a karakterrel, a The Direct rámutatott arra, hogy a vártnál sokkal nagyobb dolog van készülőben.

A képregények szerelmeseinek nem kell hosszasan megmagyarázni, hogy Ms. Marvel miért kaphat szerepet a filmben, hiszen a muszlin karakter mindig is felnézett, mentoraként tekintett Carol Danversre. Kamala Khan tökéletesen beleillik a történetbe, hiszen néhány napja már megjelentek olyan pletykák, hogy talán a karakter önálló sorozata előtt egy másik filmben már szerepet kaphat. Szóval Ms. Marvel önálló sorozata előtt már a Marvel Kapitányban is szerepelhet. A történettel kapcsolatos pletykát pedig látszólag megerősíti a korábban hallott elmélet, miszerint a film a Titkos Inváziót fogja adaptálni, s az új Bosszúállók-film felvezetője lesz.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a folytatásban Carol visszatér a Földre, hogy legyőzze a Skrullok invázióját. A Marvel Studios már erre utaló morzsákat is elszórt, mert láttuk, hogy a Pókember: Idegenben Nick Fury szerepét teljes egészében alakváltó Skrull játszotta a Földön, miközben ő a világűrben pihent. Minden attól függ, hogy a készítők mennyire maradnak hűek az alapanyaghoz, hiszen a Végtelen Háború képregényt sem teljes egészében adaptálták.  

Marvel Kapitány 2.
Total
1
Shares
Previous Article
Katherine Langford Végjáték

Katherine Langford elmesélte, milyen érzés volt, hogy az egész jelenetét kivágták a Végjátékból

Next Article

JÁTÉKTESZT: Deadly Premonition 2 - A Blessing in Disguise

Related Posts