Főoldal Filmek Filmek és sorozatok, amiket bemutat februárban a Disney+
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat februárban a Disney+

Februártól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

435
Disney Plus

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat: a várva várt A sógun című sorozat végre megérkezik. A valós eseményeken alapuló krimik kedvelői is kényelembe helyezhetik magukat a kanapén egy takaróval és egy bögre forró teával, hogy végig izgulják a felületen található dokumentumsorozatokat.

A Valentin-napi gyűjteményben a régi klasszikusoktól kezdve számtalan romantikus film és sorozat megtalálható, például a Micsoda nő!, a West Side Story, a Sakáltanya, a Zombik 1-3 és a Thor: Szerelem és mennydörgés is. A Titanic pedig február 2-ától 4K-ban nézhető a Disney+-on!

Emmy díjas tartalmak Disney+-on: Összesen 37 elismerést kaptak a Disney Entertainment esernyője alá tartozó stúdiók és platformok a 75. Emmy-díjátadóról. A lenti gyűjteményben megtalálhatók azokat a díjnyertes filmek és sorozatok, melyeket nem szabad kihagyni.

Új évadok a platformon: a Family Guy és a Star Wars: Rossz Osztag című sorozata is új évaddal jelentkezik a Disney+-on!

A sógun – február 27.

Az FX gyártásában készülő A sógun James Clavell regényének eredeti adaptációja, ami 1600-ban, Japánban játszódik, az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Yoshii Toranaga nagyúr az életéért harcol, miközben ellenségei összefognak ellene a régensek tanácsában, s egy magára hagyott, rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban

Cypher: A rap titkos kódja – február 16.

Tierra Whack először philadelphiai rappelve szerzett elismerést egy YouTube-csatornán. Évekkel később Chris Moukarbel rendező elkezdi dokumentálni a lány hirtelen felemelkedését. Hamarosan elkezdjük megkérdőjelezni, hogy valójában ki filmez kit, és hogy a láthatóság (megfigyelés!) a hírnév kívánatos és elkerülhetetlen része-e.

Suncoast – február 9.

A félig önéletrajzi ihletésű történet egy tinédzserről (Nico Parker) szól, aki miközben bátyját ápolja rettenthetetlenen anyjával (Laura Linney), együtt, valószínűtlen barátságot köt egy különc aktivistával (Woody Harrelson), aki minden idők egyik legjelentősebb orvosi ügye ellen tiltakozik.

Valentin-napi gyűjtemény

Akár romantikus hangulatban vagy, akár nem, a Disney+ számodra is tartogat valamit Valentin-napon. A klasszikus Disney animációs és élőszereplős filmek mellett, az olyan klasszikus romantikus filmektől kezdve, mint az Aludj csak, én álmodom, az Apád-Anyád idejöjjön vagy A bambanő, az olyan fiatalkori szerelmeken át, mint a Csillagjainkban a hiba, a Zombik 1-3 vagy a Szerelmem Harvard egészen az olyan drámákig, mint a Rokonom Rachel, az Egy háború margójára vagy a Sakáltanya, mindenki talál kedvére valót. A Marvel rajongóknak a Thor: Szerelem és mennydörgés, a WandaVízió segíthet romantikus hangulatba kerülni. Akik pedig a sorozatdarálásra esküsznek, azoknak a Szívbajok, Itt fenn vagy Glee, A Grace Klinika sorozatokat ajánljuk. A teljes Valentin-napi gyűjteményt itt találod meg.

Emmy díjas tartalmak

Az idei Primetime Emmy díjátadón 37 díjjal jutalmazták a Disney Entertainment esernyője alá tartozó stúdiók és platformok filmjeit és sorozatait. Összegyűjtöttük azokat, amelyet most te is megnézhetsz a Disney+-on: az FX A mackó, az FX Üdv Wrexhamben!, a Ms. Marvel, a Star Wars: A mandalóri, a Szépség és a Szörnyeteg – A 30. évforduló, az Abbott Általános Iskola, az Elton John Live: Farewell Tour – Élőben Los Angelesből és az Ellenállók.

Mi várható még februárban?
  • Family Guy 22.évad – 2024 február 21.
  • Star Wars: Rossz Osztag 3. évad – 2024 február 21.
  • Bob Burgerfalodája 14. évad – 2024 február 21.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?