Wide Screen
Image default
Sorozatok

Elhalaszthatták a Ms. Marvel forgatását, ám Kamala Khan már egy korábbi projektben bemutatkozhat

Hamarosan bemutatkozik Ms. Marvel is.

Mint azt mindenki jól tudja, a Bosszúállók: Végjáték után hamarosan újabb karakterekkel bővül a Marvel Moziverzum már így is széles repertoárja, hiszen Holdlovag, She-Hulk mellett Ms. Marvel is bemutatkozik. Kevin Feige még tavaly nyáron erősítette meg, hogy Ms. Marvel is a Disney+ felületén mutatkozik be, ám a jövőben filmvásznon is feltűnik majd a hős.

Túl sok információt nem osztottak meg a sorozatról. Korábbi hírek szerint jövő hónapban kezdték volna a filmezést, azonban a COVID-19 miatt mint sok mást, ezt is keresztül húzta a naptárban. Kevin Feige azonban mindenre elszánt, és úgy tűnik, hogy ezért a karaktert egy másik műsorban fogják megmutatni.

Ha hihetünk Murphy’s Multiverse oldalon megjelent hírnek – és miért ne tennénk, hiszen az elmúlt időben egészen hiteles forrásnak bizonyult -, akkor a forgatást novemberben fogják elkezdeni az atlantai stúdióban. A forgatás 2021 márciusáig fog tartani, és hamarosan az is kiderül, hogy ki fogja alakítani Kamala Khan-t a képernyőn. Talán a Marvel Studios sem szeretné sokáig elhúzni majd a hős belépését, ezért egy másik filmben vagy sorozatban már kaphat egy rövid felvezetőt a pakisztáni felmenőkkel rendelkező szuperhős.

Ha azonban a jelenkori helyzetet nézzük, akkor még az sem biztos, hogy megéri ez a stúdiónak, hiszen jelen állás szerint nem valószínű, hogy a közeljövőben Marvel-sorozatot vagy filmet bemutatnak a koronavírus-járvány miatt. Egy friss felmérés szerint a mozik többsége 2021 közepéig nem is fog kinyitni, így pedig aligha mutatják be a Fekete Özvegyet, az Örökkévalókat vagy bármely más produkciót.  

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat