Marvel Kapitány 2.

A Marvel Kapitány 2. vezetheti fel az új Bosszúállókat?

Ahogy arról már beszéltek korábban is, Marvel Kapitány kulcsfontosságú szereplővé léphet elő a Marvel Moziverzum jövőjében.

Ahogy arról már beszéltek korábban is, Marvel Kapitány kulcsfontosságú szereplővé léphet elő a Marvel Moziverzum jövőjében.

Néhány héttel ezelőtt a Marvel Studios a koronavírus-járvány miatt kénytelen volt eltolni a 4. fázis filmjeit, köztük a Fekete Özvegy-filmet is, amit eredetileg április végén mutattak volna be hazánkban, de csak november 5-én válthatunk jegyet Scarlett Johansson nevével fémjelzett produkcióra. Ezzel együtt a stúdió azt is megerősítette, hogy a Marvel Kapitány 2. részét 2022. július 2-án fogják bemutatni.

Régóta beszélnek már a folytatásról, hogy melyik történetet dolgozhatják fel a képregényekből, s többen úgy gondolják, hogy a Titkos Invázió lesz az, amit legközelebb bemutatnak. Tekintettel arra, hogy hamarosan a S.W.O.R.D. űregység is megjelenik majd a Marvel Moziverzumban. Erre az új egységre kaptunk utalást a Pókember: Idegenben stáblista végi jelenetében, amikor Nick Fury a világűrben a Skrullok hajóján sütkérezett, miközben Peter Parker megmentette a világot. És a WandaVision Disney+ sorozat forgatásán is láttuk, hogy Monica Rambeau felnőtt mása bizony a S.W.O.R.D. logóját viselte, és az első Marvel Kapitány-film után tudjuk, hogy Monica és Carol között szoros kapcsolat alakult ki.

És akkor nem szabad még elfelejteni Kevin Feige szavát sem, aki úgy fogalmazott, hogy Marvel Kapitány nagyon fontos szerepet játszik a jövőben. Bizonyos értelemben a Marvel már az Ifjú Bosszúállókon dolgozik, akiket legkorábban A Hangya 3. részében láthatunk, hiszen Cassie Lang miatt az tűnik legideálisabb helyszínnek a bemutatkozásra, már csak a film hangvétele miatt is. A Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték után nyilvánvalóan a Disney nem szeretné sokáig pihentetni a világ legnagyobb franchiset, a Bosszúállók mielőbbi visszatérésén dolgozik, és a háttérben már ezen dolgoznak. A föld legnagyobb hőseit pihenőre küldték a Végjáték után, de pletykák szerint a Marvel Kapitány 2. megágyazhat a folytatásnak, úgy mint ahogy két évvel tette azt Amerika kapitány: Polgárháború a nagy finálénak.

Total
1
Shares
Previous Article

Érkezik a Crysis Remastered

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

KRITIKA: Bosszúállók: Végjáték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!