Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Egy titokzatos gonoszt látunk a folytatásban, miközben A Hangya 3. a Marvel új hős formációjának is megalapoz.

Egy titokzatos gonoszt látunk a folytatásban, miközben A Hangya 3. a Marvel új hős formációjának is megalapoz.

Néhány napja jelent meg a hír, hogy a Rick és Morty nagysikerű sorozat írója vetheti papírra majd A Hangya 3. történetét, most pedig már arról lehet pletykákat olvasni, hogy Paul Rudd milyen alaptörténetet írt a folytatásra, ki lesz a főgonosz, valamint hogy milyen új karaktereket mutatnak be. Már olvashattunk a Fantasztikus Négyesről is, de a koronavírus-járvány miatt kissé felborult a Marvel Studios menetrendje, ezért át kell csoportosítani az erőket.

Paul Rudd színész a főszerep mellett már az első két A Hangya-film történet írásában is segédkezett, és nem szeretne kimaradni a harmadik részből sem. A Geeks Worldwide értesülései szerint Rudd egy konkrét vázlatot írt a harmadik részhez, főgonosz szerepében pedig a M.O.D.O.K. és az A.I.M., vagyis az Alkalmazott Ideológiák Mechanizmusa szervezet szerepelt főgonoszként. A terrorista szervezetet már láttuk a Vasember 3. részében. A lap hozzáteszi, hogy a M.O.D.O.K. lehet Sonny Burch (Walton Goggins) titokzatos befektetője, akire többször is utalt A Hangya és a Darázsban, és állítólag figyelmesen kell néznünk a novemberre halasztott Fekete Özvegy-filmet is, mert abban felbukkanhat majd. A M.O.D.O.K., az a George Tarleton, akit egy kísérletre jelöltek, és miután akarata ellenére megcsonkították, pszichotikus és szellemi képességekre tett szert, később pedig az A.I.M. felett is átvette az irányítást.

És még ugyanitt, a lap megtudta, hogy A Hangya 3. vezetheti fel az Ifjú Bosszúállókat, miután elvetették az eredeti ötletet, hogy a Fantasztikus Négyes itt mutatkozzon be. A járvány annyira felborította a menetrendet, hogy át kell írni a történet vázlatát, s amúgy is jobban illik a filmhez a fiatal Bosszúállók Lang lánya miatt. A Bosszúállók: Végjátékban láttuk, hogy időközben felnőtt Cassie Lang, aki apja nyomdokaiba szeretne lépni, vagyis megmenteni a világot a rosszfiúktól. A formációról még nem tudni, de jobb belépőt nem is kaphatnának az Ifjú Bosszúállók, mint A Hangya 3., és mint tudjuk, a Marvelnek amúgy is komoly tervei vannak a csapattal.

Total
1
Shares
Previous Article
World Beyond

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Next Article

Hosszú kihagyás után ma újra lesz Inside Xbox

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!