Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Borult a papírforma, miután elhalasztották a Fekete Özvegy-filmet, s így csúszik a teljes Marvel Moziverzum 4. fázis menetrendje.

Borult a papírforma, miután elhalasztották a Fekete Özvegy-filmet, s így csúszik a teljes Marvel Moziverzum 4. fázis menetrendje.

Miután a Marvel Studios elhalasztotta a Fekete Özvegy-film áprilisi bemutatóját a koronavírus-járvány miatt, több találgatást is olvasni lehetett arról, hogy mi történik majd a Marvel Moziverzum többi alkotásával, beleértve a Disney+ sorozatait, mennyiben érinti majd az augusztus végére tervezett The Falcon and the Winter Soldier bemutatóját a változtatás.

Nemrég a Disney tiszta vizet öntött a pohárba, bejelentette, hogy a Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló Fekete Özvegy-film bemutatóját november 6-ára halasztotta. Ekkor mutatták volna be az Örökkévalókat, ami így 2021-re csúszott. A Marvel kozmikus kalandját legkorábban 2021. február 12-én fogják bemutatni, ami eredetileg a Shang Chi és a tíz gyűrű legendája premiere lett volna, ám így a filmet 2021. május 7-ére tolták. A Doctor Strange az őrület multiverzumában pedig őszre, 2021. november 5-ére került ezzel a döntéssel.

Mindez az jelenti, hogy a teljes 4. fázist eltolta a Marvel, mivel 2021 év végén a Thor: Szerelem és mennydörgés filmmel szerették volna zárni az új fejezetet, de annak bemutatója így átcsúszott már 2022-re. Taika Waititi negyedik Thor-filmjét 2022. február 18-án láthatják a rajongók, amit eredetileg egy cím nélküli Marvel-filmnek tartott fenn a Disney. Úgy tűnik azonban, hogy a változtatás nem befolyásolja a későbbre tervezett megjelenéseket, hiszen a 2022. május 6-ai Fekete Párduc 2. bemutatója változatlan maradt. És a Marvel Kapitány 2. is helyet kapott, 2022. július 8-án kerül a mozikba Brie Larson következő filmje.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

A Wall Street elemzői szerint a 90 napos mozi ablak is változni fog a COVID-19 után

Kévés Bence Mihály

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat