Wide Screen
Image default
Filmek

Fényképek Scarlett Johansson jelmezpróbájáról, amikor először próbálta fel a Fekete Özvegy-jelmezt

Elővették Scarlett Johansson jelmezpróbás fényképét, amikor először próbálta fel Fekete Özvegy bőrszerkóját a Vasember 2. forgatására.

Elővették Scarlett Johansson jelmezpróbás fényképét, amikor először próbálta fel Fekete Özvegy bőrszerkóját a Vasember 2. forgatására.

Kár is lenne tagadni, sokan Scarlett Johansson miatt szerették meg Fekete Özvegyet az elmúlt években, akit legközelebb majd az önálló Fekete Özvegy-filmben láthatnak a rajongók utoljára, hiszen a Jojo Nyuszi szerepe miatt Oscar-díjra is jelölt színésznő Natasha halála után elbúcsúzik a rajongóktól, és vele együtt szuperhősöktől is.

Talán már sokan elfelejtették, hogy az akkor még csak 23 éves Scarlett Johansson a 2010-es Vasember 2. részben mutatkozott be Fekete Özvegy szerepében, azóta pedig állandó szereplője volt a Marvel Moziverzumnak, a Bosszúállók formációban aprította az ellent a harcmezőn. Johansson utoljára még visszatér az önálló Fekete Özvegy-filmben, amit eredetileg nyáron mutattak volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt a Disney határozatlan időre törölte a premiert.

Az időkapszulából elővettünk most néhány korábbi felvételt, így akadt kezünk ügyébe Scarlett Johansson első próbája a Fekete Özvegy szerelésben. A képen látható jelmez gyakorlatilag megegyezik azzal, amit végül a Vasember második részében viselt, csak kisebb igazításokra szorult. A legnagyobb különbség Scarlett haja, a képen hosszú egyenes hajat visel, a filmben pedig bombázó vörös göndör hajjal mutatták be a karaktert.

Sajnos a Disney nem erősítette meg, hogy mikor láthatjuk Fekete Özvegyet legkorábban a mozikban, ám a pletykákkal ellentétben, a filmet nem a Disney+ streamingszolgáltatón, hanem a nagyképernyőn fogják bemutatni a rajongóknak. De erre még sokat kell várni, legjobb esetben még idén, de azon sem lepődnénk meg, ha csak 2021-ben kerülne műsorra.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat