Fekete Özvegy

A Disney megerősítette, moziban szeretnék bemutatni a Fekete Özvegy-filmet

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney kitart amellett, hogy a Fekete Özvegy-filmet moziban mutassák be.

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney kitart amellett, hogy a Fekete Özvegy-filmet moziban mutassák be.

Nemrég aggasztó hírek láttak napvilágot a Fekete Özvegy-filmről, miután a Marvel Studios idei első premierét kénytelenek voltak eltolni április 30-áról egy későbbi időpontra, majd a bizonytalan jövő miatt szárnyra kaptak az aggasztó pletykák, hogy talán a Disney nem is fogja erőltetni a bemutatót a moziban, helyette a Disney+ streamingszolgáltatón teszik online elérhetővé Natasha utolsó küldetését.

Alig törölték a bemutatót, másnap elárasztották a közösségi oldalakat a pletykák, hogy lemondhatunk a Fekete Özvegy mozis bemutatójáról. Grace Randolph, a The Beyond the Trailer házigazdája arról beszélt közösségi oldalán, hogy jobban beleásott a témába, s információi szerint a Disney fontolóra vette, hogy a Fekete Özvegy és a Mulan közvetlenül a streamingen mutassák be.

A témával kapcsolatban a ComicBookMovie megkereste a Disneyt, hogy mi az igazság. A stúdió megerősítette, hogy meg vannak győződve arról, hogy a filmet a moziban kell bemutatni, csak még az időpontot nem tudják. Hogy mikor kerülhet erre sor, a Disney nem adott ki semmilyen információt, könnyen lehet, hogy még ők maguk sem tudják, mikor kerülhet erre sor a jelenlegi helyzetben, hiszen napról-napra változik a helyzet, és a koronavírus-járvány csak most kezd tetőzni Észak-Amerikában.

Bár Kínában múlt héten a mozik egy rövid időre újra kinyitottak, ám hétvégére ismét bezártak a vírus miatt. Nem valószínű, de számolni kell azzal is, hogy úgy fog eltelni az idei év, hogy nem ülünk be több vetítésre, mert zárva maradnak a színházak és mozitermek. Ebben az esetben még dönthet úgy a Disney, hogy nem tolják át 2021-re a premiert, s online teszik közzé a filmet, ám mindez csak spekuláció.

Total
3
Shares
Previous Article
Vasember

A Marvel bemutatta az új Vasember páncélt, és senki sem vette észre

Next Article
Star Wars: A klónok háborúja

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!