Főoldal Filmek A Fekete Özvegy rejtett karaktere így fog kapcsolódni az első Bosszúállók-filmhez
Filmek

A Fekete Özvegy rejtett karaktere így fog kapcsolódni az első Bosszúállók-filmhez

Lehet, hogy a Fekete Özvegy-film bemutatója még messze van, de az Empirenek hála megvilágosodtunk, hogy kit játszik Ray Winstone a filmben.

208
Fekete Özvegy

Lehet, hogy a Fekete Özvegy-film bemutatója még messze van, de az Empirenek hála megvilágosodtunk, hogy kit játszik Ray Winstone a filmben.

A Disney a tervek szerint április 30-án mutatta volna be hazánkban a Fekete Özvegy-filmet, ám még a Bosszúállók sem tudták legyőzni a koronavírus-járványt, ezért határozatlan időre elhalasztották. A Marvel Studios legújabb filmjének főszereplője nemrég az Empire Magazine címlapján volt látható, amihez részletes leírás is tartozott, és egy rajongónak hála Ray Winstone kérdéses karakteréről is lehullt a lepel.

A MarvelNewsCast rajongói oldal osztott meg érdekes hírmorzsákat a 4. fázis első alkotásáról, miszerint hogy Winstone titokzatos karaktere kapcsolja majd össze Natasha történetét az első Bosszúállók-filmmel. Winstone ugyanis egy Dreykov nevezetű karaktert alakít, a Vörös Szoba vezetőjét – feltehetően azelőtt, hogy Kiképző átvette volna az irányítást, legalábbis annak alapján, amit a legutóbbi előzetesben hallottunk.

A dolgok itt azonban egészen érdekes fordulatot vesznek, hiszen a The Direct megjegyzi továbbá, hogy amikor Loki kérdőre vonja Natashát a S.H.I.E.L.D. bombázóján a Bosszúállók-filmben, a következő kérdést teszi fel:

Képes ilyen bűnöket jóvátenni, Natasha? Dreykov lánya? São Pauló? A kórháztűz?

Korábban úgy állították be, hogy Winstone egy hős apát játszik majd a történetben, ám az Empire exkluzív lapjait lapozva ez teljesen más képet fest a karakterről, lehet, hogy picit rosszul értelmeztük a korábbi kijelentéseket. Az igazság az, hogy valószínűleg Dreykov volt az, aki Natasha kiképzése alatt irányította a Vörös Szobát, és alighanem Natasha visszaemlékezéseiben fogjuk majd látni a karaktert.

Nehéz megmondani, hogy mindez hogy kapcsolódik majd Kiképzőhöz, aki a Vörös Szoba új nemzedéke fölött átvette az irányítást, de nagyon kecsegtető, hogy a Marvel Studios mennyire sokat gondolkozott Natasha eredettörténetén, és hogy megoldást talált, miként lehet összekapcsolni ezt a filmet egy másikkal, amit csaknem már nyolc éve mutattak be a mozikban. És az megint egy másik kérdés, mennyire volt előre eltervezett, Joss Whedon valóban előre így építette fel a történetet, vagy csak utólag futottak össze a szálak és építették köré a történetet, néhány hónap múlva kiderül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.