Fekete Özvegy

A következő dátumok egyikén mutathatják be a Fekete Özvegy-filmet

Törölték a Fekete Özvegy bemutatóját, így a Disney úgy dönthet, hogy átütemezi az idei évre kiírt bemutatókat.

Törölték a Fekete Özvegy bemutatóját, így a Disney úgy dönthet, hogy átütemezi az idei évre kiírt bemutatókat.

Az idei év egyik legnagyobb durranásáról van szó, ám még a Fekete Özvegy sem kerülhette el, hogy a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre eltolják a bemutatót. A Disney kommünikéjében mindössze annyit közölt, hogy törlik a májusi bemutatót, de hogy mikor mutatják be a filmet, nem tudni, az viszont kizárt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatón kerüljön sor a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotására.

A Disney idén több filmet is bemutat majd a nagyérdeműnek, így elképzelhető, hogy picit borul a papírforma, és átrendeződnek a premierek. A fontosabb alkotásokat előrébb hozzák, másokat pedig eltolnak, hogy tartani tudják a tervet, bár bennfentes információk szerint a Fekete Özvegy nem befolyásolja a Sólyom és A Tél katonája sorozatát. A Marvel Studios kiemelt fontossággal kezeli Scarlett Johansson nevével fémjelzett filmet, ezért a szakma úgy véli, hogy július 3-án vagy július 24-én mutathatják be a mozikban. Július hónap elején eredetileg a 20th Centruy Studiostól Ryan Reynolds főszereplésével a Free Guyt, míg a hónap végén Dwayne Johnson és Emily Blunt párostól a Dzsungeltúrát tervezik bemutatni. A legrosszabb esetben pedig még a november 6-ai premiert sem tartják elképzelhetetlennek, ekkor az Örökkévalókat tervezik moziba küldeni.

Annyi biztos, hogy a Disney nem kapkodja el a döntést, hiszen a dolgok napról-napra változnak a világban, és az sem mellékes, hogy világszerte bezárták a mozikat, lehetetlen megjósolni, hogy mikor nyitnak ki újra, és a nézők mikor merészkednek ki otthonaikból.

Total
6
Shares
Previous Article
Aquaman

Jelentést kaptunk, hogy áll most az Aquaman 2. forgatókönyve, és mi újság a The Trench-filmmel

Next Article

Marionak nincs maradása a Dreamsben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!