Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos, hogy a Disney elhalasztotta a Fekete Özvegy bemutatóját

A Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy az április 30-ára kitűzött Fekete Özvegy-film bemutatóját elhalasztották.

A Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy az április 30-ára kitűzött Fekete Özvegy-film bemutatóját elhalasztották.

A Variety értesülései szerint a Disney lemondott arról, hogy nyáron bemutassák a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotását, a Fekete Özvegy-filmet, amit hazai mozikban április 30-án mutatták volna be, de a koronavírus-járvány terjedésével esélytelenné vált, hiszen Európa több országában bezárták a mozikat, de hogy mikor láthatjuk Scarlett Johansson utolsó szerepét Natasha Romanoff szerepében, egyelőre nem tudni.

Más stúdiókkal szemben a Disney a végsőkig kitartott, hogy a rajongók májusban átéljék Fekete Özvegy utolsó küldetését, de az óvintézkedések és lezárások miatt kénytelenek voltak belátni, jobb elnapolni a bemutatót. Március elején a Sony Pictures elsőként jelentette be, hogy a 007 Nincs idő meghalni április elejére kitűzött bemutatóját novemberre tolták, majd a Universel Pictures követte, akik csaknem egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. premierét, majd leállították a Jurassic World: Dominion forgatását. A NBC Universal pedig olyan drasztikus lépésre szánta el magát, hogy az alig néhány hete bemutatott A láthatatlan embert és az Emmát már pénteken letölthetővé teszi, a premier előtt álló A vadászatot és a Trollok a világ körül filmeket egyből online mutatják be.

Rendezte Cate Shortland, a szkriptet Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján Eric Pearson írta. A Fekete Özvegy főszerepében Scarlett Johansson, de mások mellett David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Ray Winstone, Olivier Richters és Rachel Weisz.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat