x
Filmek

A koronavírus miatt csúszik a legújabb James Bond- film premierje

Jelenlegi információink szerint csak novemberben kerülhet mozikba a film.

A koronavírus miatt csúszik a legújabb James Bond- film premierje
  • Publishedmárcius 5, 2020

Jelenlegi információink szerint csak novemberben kerülhet mozikba a film.

A korábbi híresztelésekből már lehetett következtetni erre a lépésre, az MGM stúdió azonban most hivatalosan is megerősítette, hogy áprilisban semmiképpen sem kerülhet mozikba a Nincs idő meghalni. Ennek oka a világon egyre inkább terjedő koronavírus, mely miatt több kontinensen kényszerültek bezárni a mozik. A stúdió a következőképpen kommentálta az eseményeket:

Az MGM, a Universal és a Bond producerei hosszas mérlegelés után hozták meg ezt a radikális döntést. Úgy láttuk, hogy a mozipiacon jelenleg is uralkodó bizonytalanság miatt a film bemutatóját el kell halasztanunk.

A rajongók teljesen érthetően csalódottak, azonban több elemzés szinte biztosnak tartja, hogy a Bond-franchise bizony csak az első fecske, ezt több blockbuster premierjének elhalasztása követheti.

James Bond

A legújabb Bond-filmet komoly várakozás előzi meg, azt tudjuk, hogy Daniel Craig búcsúzik a sorozattól. Ráadásul az eddig is erős gárda újabb sztárokkal bővült: Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah Jeffrey Wright és Ralph Fiennes mellett Rami Malek új belépőként debütál. A történet szerint Bond éppen Jamaicán nyaral, amikor is az MI6 radarján feltűnik az új gonosz, mégpedig Malek alakításában.

A jelenlegi információink szerint a Nincs idő meghalni november 25-én kerülhet majd a mozikba.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.