x
Filmek

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

A Universal Studios a koronavírusra való tekintettel egy évvel eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját.

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját
  • Publishedmárcius 12, 2020

A Universal Studios a koronavírusra való tekintettel egy évvel eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját.

Világszerte mondják le a nagyobb eseményeket a szervezők, teszik meg a szükséges óvintézkedéseket a koronavírussal szemben, miután Kínában kitört járvány a világ minden pontján megjelent már. Olaszországban és Dél-Koreában már bezárták a mozikat, bár tegnap a média új kommünikéjében az állt, hogy a hazai mozik is bezárnak, ma a mozi hálózatok tisztázták a helyzetet, nem zárnak be (egyelőre), mindössze maximum 99 fős vetítéseket tartanak.

Elkerülhetetlennek látszik, hogy az Egyesült Államokban hasonló intézkedéseket hozzanak, ezért a Universal stúdió úgy döntött, hogy a májusra kitűzött a Halálos iramban franchise kilencedik rész bemutatóját egy évvel eltolja, s csak 2021 áprilisában mutatja be, ez pedig magával vonja azt is, hogy a tizedik részt még később, 2022-ben kerül műsorra.

Vin Diesel közösségi oldalán közleményben tudatta a hírt a rajongókkal, hogy Észak-Amerikában 2021. április 2-án fogják bemutatni a filmet:

Mindannyian érezzük a szeretetet és várakozást, hogy lássátok a franchise következő fejezetét. Ezért különösen nehéz tudatni veletek, hogy el kell tolnunk a premiert. Világossá vált, hogy lehetetlenné vált, hogy rajongók szerte a világon lássák a filmet májusban. Miközben tudjuk, hogy csalódást okozunk, egy kicsivel többet kell várni erre a filmre, de ezt a lépést mindenki biztonsága érdekében tettük, ezt tartottuk legfontosabb szempontunknak.

Vin Diesel

A folytatásban visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, ám ahogy láttuk, a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.