Halálos iramban 9.

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

A Universal Studios a koronavírusra való tekintettel egy évvel eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját.

A Universal Studios a koronavírusra való tekintettel egy évvel eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját.

Világszerte mondják le a nagyobb eseményeket a szervezők, teszik meg a szükséges óvintézkedéseket a koronavírussal szemben, miután Kínában kitört járvány a világ minden pontján megjelent már. Olaszországban és Dél-Koreában már bezárták a mozikat, bár tegnap a média új kommünikéjében az állt, hogy a hazai mozik is bezárnak, ma a mozi hálózatok tisztázták a helyzetet, nem zárnak be (egyelőre), mindössze maximum 99 fős vetítéseket tartanak.

Elkerülhetetlennek látszik, hogy az Egyesült Államokban hasonló intézkedéseket hozzanak, ezért a Universal stúdió úgy döntött, hogy a májusra kitűzött a Halálos iramban franchise kilencedik rész bemutatóját egy évvel eltolja, s csak 2021 áprilisában mutatja be, ez pedig magával vonja azt is, hogy a tizedik részt még később, 2022-ben kerül műsorra.

Vin Diesel közösségi oldalán közleményben tudatta a hírt a rajongókkal, hogy Észak-Amerikában 2021. április 2-án fogják bemutatni a filmet:

Mindannyian érezzük a szeretetet és várakozást, hogy lássátok a franchise következő fejezetét. Ezért különösen nehéz tudatni veletek, hogy el kell tolnunk a premiert. Világossá vált, hogy lehetetlenné vált, hogy rajongók szerte a világon lássák a filmet májusban. Miközben tudjuk, hogy csalódást okozunk, egy kicsivel többet kell várni erre a filmre, de ezt a lépést mindenki biztonsága érdekében tettük, ezt tartottuk legfontosabb szempontunknak.Vin Diesel

A folytatásban visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, ám ahogy láttuk, a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

Total
48
Shares
Previous Article

Készül már az új Witcher játék

Next Article

Utolsó pillantás a DOOM Eternalra a megjelenés előtt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!