Főoldal Előzetesek A Halálos iramban 9. új előzetesében Vin Diesel csalogatja a nézőket vissza a mozikba
Előzetesek

A Halálos iramban 9. új előzetesében Vin Diesel csalogatja a nézőket vissza a mozikba

Nyáron irány a mozi, ahogy azt a Halálos iramban csapata is teszi.

176

A Halálos iramban 9. részét a tervek szerint tavaly mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt elsők között toltak bő egy évet a premieren. Azóta pedig további két alkalommal is elhalasztották néhány hét különbséggel, de nyáron berobban ez az újabb eszement folytatás. Néhány hete már kaptunk egy nagy előzetest tele új jelenetekkel, most pedig Vin Diesel szónoklatával betolták az újabb kedvcsinálót, amiben a franchise arca csalogatja a nézőket vissza a mozikba.

A rajongók már megszokhatták az elmúlt részekből, hogy a főszereplők nem ismerik a fizika határait, és rendszerint valami őrültséggel hívják fel magukra a figyelmet. De most a korábbi hajmeresztő jeleneteikre rátesznek még egy lapáttal, mert az űrben is próbára teszik magukat. Ezt a pletykát ugyan már megerősítették nekünk korábban is, amibe a második nagy trailer már bepillantást engedett. Tyrese Gibson és Ludacris karakterei űrhajós szerelésben egyenesen a világűr felé tartanak. Ma pedig újabb előzetest húztak elő a kalapból, ami elvétve új jelenetsorokat is tartalmazott, de a hangsúly inkább a mozin volt. Vin Diesel szó szerint kampányt indított azzal, hogy nyáron visszatérünk a mozikba.

A franchise kilencedik filmjében immár Dom Toretto (Vin Diesel) és Letty (Michelle Rodriguez) egy “nyugodt” életben reménykedik, de mint mindig a korábbi részekben, Domnak szembe kell néznie a múlt bűneivel, amikor testvére, Jakob (John Cena) színre lép. A folytatásban visszatér a rajongók kedvence, Han (Sung Kang) is.

Nem elég, hogy az új felvételekkel felcsigázza a rajongókat az F9 új előzetese, de még a mozik mellett is kampányol. Nem elég, hogy kidobnak egy autót egy repülőgépből, Domnak még egy függőhídon is manővereznie kell, ahogy azt láttuk a korábbi videókban, de a trailer csúcspontja az, amikor a rakéta-autó végre az űrbe viszi a franchise-t. Ez már önmagában is elég ok arra, hogy izgatottan várjuk a filmet.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

A naptárban perpillanat még a 2021. június 25-ei dátum szerepel a Halálos iramban 9. neve mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Vin Diesel bejelentette, mikor érkezik a Halálos iramban 11.

Sokkal jobb kedvünk lett, hogy tudjuk, mikor érkezik a Halálos iramban 11.

Halálos iramban 10.
Filmek

Vin Diesel a Halálos iramban spinoff-filmjeiről beszélt, köztük egy női főszereplős filmről

Még a finálén sem vagyunk túl, de már spinoff-filmekről beszél Vin Diesel.

Halálos iramban 10.
Kritikák

Halálos iramban 10. kritika

Jason Momoa karaktere új lendületet vitt ebbe a mára egysíkú és buta...