Főoldal Előzetesek A Halálos iramban 9. legújabb előzetesében azt láthatjuk, ahogy a csapat tényleg belép az űrbe!
Előzetesek

A Halálos iramban 9. legújabb előzetesében azt láthatjuk, ahogy a csapat tényleg belép az űrbe!

Nem vicc, az űrben is játszódik majd a Halálos iramban 9.

169

A Universal Pictures egy évvel korábban szerette volna bemutatni a Halálos iramban franchise kilencedik menetét, de a koronavírus-járvány miatt elsők között tolták el a premiert egy évvel. A filmet néhány hete pedig ismét eltolták nyárra. Több pletyka is kering a folytatással kapcsolatban, hogy mire készül Dom és a csapata, amit az új előzetes is megerősített.

A rajongók már megszokhatták az elmúlt részekből, hogy a főszereplők nem ismerik a fizika határait, és rendszerint valami őrültséggel hívják fel magukra a figyelmet. De most a korábbi hajmeresztő jeleneteikre rátesznek még egy lapáttal, mert az űrben is próbára teszik magukat. Ezt a pletykát ugyan már megerősítették nekünk korábban is, de most bemutatott második, nagy trailer bepillantást is enged ebbe a hajmeresztő mutatványba. Tyrese Gibson és Ludacris karakterei űrhajós szerelésben egyenesen a világűr felé tartanak, és bele gondolni sem merünk, hogy milyen mutatványra készülnek majd. De az új előzetesben többet látjuk a nagy visszatérő Hant is, akit már az első trailer végén is megmutattak nekünk.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

A naptárban perpillanat még a 2021. június 25-ei dátum szerepel a Halálos iramban 9. neve mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események