Főoldal Filmek Harmadik alkalommal tolták el a Halálos iramban 9. rész bemutatóját, de még többet kell várnunk a Minyonok: Gru színre lépre
Filmek

Harmadik alkalommal tolták el a Halálos iramban 9. rész bemutatóját, de még többet kell várnunk a Minyonok: Gru színre lépre

Már megint eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját.

476
Halálos iramban 9.
Forrás: Universal Pictures

A Universal Pictures nehéz lépésre szánta el magát, amikor tavaly egy évvel eltolta a Halálos iramban franchise kilencedik rész bemutatóját. A filmet áprilisra halasztották, majd néhány hónapja már ez is változott, s május végére került a premier. Sajnos azonban életünk még mindig nem térhetett vissza a normális kerékvágásba, így a stúdió harmadik alkalommal is elcsúsztatta az időpontot.

A The Wrap értesülései szerint a Universal amellett döntött, hogy egy hónappal későbbre teszi a premiert. Justin Lin rendezőtől a filmet május 29-én akarták bemutatni, de csak június 25-én fog mozikba kerül a Fast Saga kilencedik menete. A dátum veszélyes lehet, mert Vin Diesel főszereplésével forgatott film ezzel az új időponttal egy napon kerül mutatásra a Venom: Let There Be Carnage folytatással.

Halálos iramban 9. részén túl pedig két részt még biztosan látunk a szériából, mert bár korábban a tizedik résszel szerették volna lezárni a történetet, Vin Diesel nemrég elszólta magát, hogy az utolsó részt két részre bontották, így kapunk egy 11. filmet is. Ezek mellett pedig kisebb, úgynevezett spin-off történetekkel is előállnak, ahogy a Halálos iramban: Hobbs és Shawnál tették – a folytatáson itt is dolgoznak.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

De egy másik filmet is érint a változás, mégpedig a Minyonok: Gru színre lép így lemond az idei bemutatóról, s csak egy év múlva láthatjuk az Illumination új animációs folytatást. A Minyonok 2022. július 1-jén lépnek színre Grut mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.