Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

A siker után nem meglepő, hogy a Halálos iramban franchise fősodora mellett már dolgoznak a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatásán is.

A siker után nem meglepő, hogy a Halálos iramban franchise fősodora mellett már dolgoznak a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatásán is.

Tavaly nyáron mutatták be a Halálos iramban franchise első spin-off moziját, mely Dwayne Johnson Luke Hobbs és Jason Statham Deckard Shaw karaktereire fókuszált, ám úgy tűnik, hogy a készítők kedvet kaptak a második menetre. Bár a Halálos iramban: Hobbs & Shaw kapott hideget-meleget, többnyire mégis jókat írtak David Leitch alkotásáról, és ez bevételben is megmutatkozott, hiszen világszerte csaknem 760 millió dollárt keresett vele a Universal Pictures.

A bemutató után mindenki arra volt kíváncsi, hogy mikor látjuk legközelebb a két karaktert, esetleg visszatérnek a főszériában is, vagy meghagyják őket mellékvágányon, amire a film végén kaptunk utalást is a készítőktől, de hivatalosan eddig nem beszéltek a tervekről. Egészen tegnapig, amikor A Szikla közösségi oldalán megerősítette a folytatást, amin egy ideje már dolgoznak, és az első rész mögött álló kreatív csapattal közösen próbálják kitalálni, hogy milyen irányba lehet tovább vinni az első részből a szálat:

Már most dolgozunk a következő [Hobbs és Shaw] filmen, és nagyon lázba jövök tőle. Csak most dolgozzuk ki a kreatív kérdéseket és az irányt, hogy merre megyünk.Dwayne Johnson

Egy ideje már biztos, hogy Vin Diesel és Dwayne Johnson kakaskodása után nem látjuk őket egy filmben – bár a médiában azt mutatták, hogy kibékültek azóta -, vagyis Hobbs és Shaw kimarad majd a Halálos iramban 9. és alighanem The Fast Saga tizedik menetéből is. Nem baj, Dwayne és Statham összefogott, nem hagyják el a rajongókat, és spin-off formájában hamarosan visszatérnek egy még őrültebb menetre.   

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

Kévés Bence Mihály

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat