Főoldal Filmek Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását
Filmek

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

A siker után nem meglepő, hogy a Halálos iramban franchise fősodora mellett már dolgoznak a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatásán is.

206
Halálos iramban: Hobbs & Shaw

A siker után nem meglepő, hogy a Halálos iramban franchise fősodora mellett már dolgoznak a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatásán is.

Tavaly nyáron mutatták be a Halálos iramban franchise első spin-off moziját, mely Dwayne Johnson Luke Hobbs és Jason Statham Deckard Shaw karaktereire fókuszált, ám úgy tűnik, hogy a készítők kedvet kaptak a második menetre. Bár a Halálos iramban: Hobbs & Shaw kapott hideget-meleget, többnyire mégis jókat írtak David Leitch alkotásáról, és ez bevételben is megmutatkozott, hiszen világszerte csaknem 760 millió dollárt keresett vele a Universal Pictures.

A bemutató után mindenki arra volt kíváncsi, hogy mikor látjuk legközelebb a két karaktert, esetleg visszatérnek a főszériában is, vagy meghagyják őket mellékvágányon, amire a film végén kaptunk utalást is a készítőktől, de hivatalosan eddig nem beszéltek a tervekről. Egészen tegnapig, amikor A Szikla közösségi oldalán megerősítette a folytatást, amin egy ideje már dolgoznak, és az első rész mögött álló kreatív csapattal közösen próbálják kitalálni, hogy milyen irányba lehet tovább vinni az első részből a szálat:

Már most dolgozunk a következő [Hobbs és Shaw] filmen, és nagyon lázba jövök tőle. Csak most dolgozzuk ki a kreatív kérdéseket és az irányt, hogy merre megyünk.

Dwayne Johnson

Egy ideje már biztos, hogy Vin Diesel és Dwayne Johnson kakaskodása után nem látjuk őket egy filmben – bár a médiában azt mutatták, hogy kibékültek azóta -, vagyis Hobbs és Shaw kimarad majd a Halálos iramban 9. és alighanem The Fast Saga tizedik menetéből is. Nem baj, Dwayne és Statham összefogott, nem hagyják el a rajongókat, és spin-off formájában hamarosan visszatérnek egy még őrültebb menetre.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Dwayne Johnson
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát...

Halálos iramban 7.
Filmek

A filmcím alapján egy grandiózus visszavágót ígér Dwayne Johnson főszereplésével érkező új Halálos iramban

Kiderült, milyen címmel jöhet Dwayne Johnson filmje, amiben visszatér egy nagy gonosztevő.