Hobbs

Dwayne Johnson valószínűleg kihagyja a Halálos iramban 9-et

Eddig úgy néz ki, hogy Dwayne „A szikla” Johnson nem fog szerepelni a Halálos iramban 9. részében, de ezt még ne véssük kőbe.

Eddig úgy néz ki, hogy Dwayne „A szikla” Johnson nem fog szerepelni a Halálos iramban 9. részében, de ezt még ne véssük kőbe.

A szikla az ötödik Halálos iramban csatlakozott a többiekhez, de akkor még a „család” ellen volt, és csak később csatlakozott a kis csapathoz, hogy közös erővel vegyék fel a harcot a bűnözök ellen. A Halálos iramban 8 bemutatója után egy kisebb vita is kerekedett a színészek között, köztük Tyrese Gibson azzal vádolták Johnsont, hogy érkezésével tönkretette a franchiset, ami addig Vin Diesel és az elhunyt Paul Walker köré épült. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Dwayne Johnson karakterével, Hobbs-zal legközelebb a spin-offban találkozunk, ahol Jason Statham Show-val erednek Idris Elba gonosz karaktere után, azonban a színész az MTV Newsnak adott interjúban utalást tett arra, hogy Hobbs alighanem kihagyja a franchise kilencedik részét.

A terv mindig is az volt, hogy a Halálos iramban univerzum nőjön és terjeszkedjen. Most ott tartunk, hogy nem szereplünk a Halálos iramban 9-ben, mert már készülnek a forgatásra. De ki tudja, tervbe van véve a Halálos iramban 10 és soha nem tudhatod. De nézd, az igazság az, hogy lezáratlan ügy van Hobbs és Dom között.

Amennyiben a színész valóban kihagyja a következő részt, akkor a Halálos iramban 10-ra meglehetősen sok lezáratlan történetre keres megoldást, hiszen azt már bejelentette a stúdió, hogy a tizedik résszel befejeződik a franchise – legalábbis ebben a formában. De hogy utána mi következik, készülnek-e spin-off részek a főszereplőkkel, az a jövő kérdése, amit nagyban a nyáron érkező első spin-off befolyásolhat. És még az sem kizárt, hogy Hobbs és Dom a jövőben közös történetet kapnak, ahol elmesélhetik kis baráti kalandjukat.

Pénteken pedig érkezik az első előzetes a spin-off-hoz, amihez most kaptunk egy kis ízelítőt A sziklától:

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw film bemutatója augusztus 1-jén lesz.

Total
48
Shares
Previous Article
Bad Boys

Will Smith és Martin Lawrence visszatért a Bad Boys for Life első hivatalos képén

Next Article
Zombieland

A Zombieland 2 első posztere leleplezte a film címét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!