Tyrese Gibson mégis visszatérhet a Halálos iramban 9.-ben

Tyrese Gibson tovább üzenget a médián keresztül Dwayne Johnsonnak, meddig mehet el ez a harc?

Tyrese Gibson tovább üzenget a médián keresztül Dwayne Johnsonnak, meddig mehet el ez a harc?

A Halálos iramban 9. forgatását megelőző botrány kezd szappanoperává alakulni, mert napról-napra változnak az események. Szerdán Tyrese Gibson még úgy fogalmazott, hogy ha Dwayne Johnson szerepelni fog a Halálos iramban 9. részben, akkor Roman Pearce karaktere kihagyja azt a részt.

Sajnálattal kell bejelentenem, de ha Dwayne benne lesz a Halálos iramban 9.-ben, akkor Roman Pearce-t nem látjuk többet. Ha szórakozol a családdal és a lányaim túlélésével, akkor én is azt teszem a tieiddel…… tesó, hunyd be a szemed, egy bohóc vagy.

Egyre inkább elmérgesedik a helyzet, s kezd nagyon unszimpatikus lenni az, amit Tyrese Gibson csinál a médiában. Próbálja bemocskolni Sziklát, és most legújabb bejegyzésében még Johnson családjával is fenyegetőzött, ami már tényleg sok. Ezek után ki tartana igényt egy ilyen színészre? Az nem merült fel a Gibsonban, hogy ha esetleg kikérnék a rajongók véleményét, akkor ők kit választanának? Arról már nem is beszélve, hogy Johnson jelenleg Hollywood legjobban fizetett színésze, aligha érezné meg, ha mellőznie kellene a következő részből származó gázsit.

Mára újabb poszt jelent meg Gibson Instagram-oldalán, melyben elújságolta, hogy a kilencedik részre visszatér Justin Lin rendező (Halálos iramban – Tokiói hajsza, Halálos iramban 4., Halálos iramban: Ötödik sebesség, Halálos iramban 6.), és talán még ő is benne lesz. De most tényleg, ezek után még képes lenne együtt dolgozni Dwayne Johnson-nal?

A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. április 10-én lesz, amit egy spin-off fog megelőzni Sziklával 2019. június 26-án.

Total
0
Shares
Previous Article

Vasember visszatért, és máris spoilerezett a Bosszúállók 4.-ből?

Next Article
Fekete Párduc

BRÉKING: Iszonyú vagány a Fekete Párduc szinkronos előzetese is!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!