Halálos iramban 9.

Véget ér a The Fast Saga: dupla résszel zárul a Halálos iramban széria

Az eredeti 10. részt két részre bontják.

Justin Lin rendező megerősítette, hogy véget ér a Halálos iramban széria, de erre még három részig várunk kell. A Halálos iramban 9. részt is jegyző Lin elárulta, hogy a franchise valóban befejeződik, és ahogy arra már néhány hónapja Vin Diesel is utalt, a 10. részt két részre fogják bontani, így a tényleges utolsó rész a Halálos iramban 11. lesz valamikor a közeli jövőben.

A rendező továbbá azt is elárulta a folytatással kapcsolatban, hogy az utolsó két rész egy nagyobb történetet mesél el, ezért is van szükség szétdarabolni a filmet, aminek főszereplője ezúttal is Vin Diesel karaktere, Dominic Torretto lesz. Az ő történetével fejeződik be a The Fast Saga névre keresztelt franchise. Diesel mellett várhatóan Michelle Rodriguez, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel és Sung Kang mind visszatérnek.

Bár a fő sodor véget ért a 11. résszel, a stúdiónak akadnak más tervei is. Ne feledjük, hogy a Universal Pictures nem hagyja magára a rajongókat, hiszen spin-off szériával készülnek még. Tavaly láttuk Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplésével készült Halálos iramban: Hobbs és Shaw mellékküldetést, ami állítólag folytatást kap, és ki tudja még, hogy min dolgoznak a készítők.

A Halálos iramban 9.-et eredetileg tavasszal mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt a stúdió egy évvel eltolta, így csak 2021. május 28-án válthatunk jegyet a kilencedik fokozatra.

Total
11
Shares
Previous Article

Itt van milyen kiegészítések érkeznek az Assassin's Creed Valhallához

Next Article
Michael Keaton

Michael Keaton reagált a róla szóló hírekre, hogy Batman szerepében visszatér a The Flash-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!