Halálos iramban 9.

Michelle Rodriguez megerősítette a Halálos iramban 9. kapcsán azt a rajongói teóriát, hogy az űrbe is feljutnak

A határ a csillagos ég.

Nagyon úgy fest, hogy azok a vad és őrültségnek tűnő pletykák nem is voltak olyan légből kapottak, amikor arról olvashattak a rajongók, hogy a Halálos iramban franchise az űrbe megy. Totális őrültségnek tűnik az ötlet, hogy sportverdákkal a világűrben száguldozzanak, azonban az utóbbi részek óta már semmin sem lepődünk meg.

Michelle Rodriguez megerősítette, hogy a széria következő részében meghódítja az űrt is. Erre a teóriára tett utalást Ludacris még júliusban, azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna az elméletet, hogy a következő film valóban az űrben is fog játszódni. Ettől függetlenül nem először merült fel az űr, mint Toretto és családja új játékteréről, hiszen már évek óta beszélik, hogy egyszer akár a világűrbe is feljuthatnak. Persze egy jobb világban most nem erről írnánk, mert már rég túl lennénk a filmen, ha nem tolják el a premiert egy évvel, és már a Fast Saga tizedik részéről írnánk bőszen, hogy arra milyen őrültséget találnak ki, de ez van.

Chris Morgan forgatókönyvírót nemrég megkérdezték a Halálos iramban 9. lehetséges űrutazásáról, aki mellesleg a 2006-os Halálos iramban: Tokiói hajsza óta nem szállt ki egyszer sem, megállás nélkül dolgozik a forgatókönyveken.

Semmi sem kizárt. Abszolút semmi. Csak menőnek és jónak kell lennie. Tudjátok, ez a dolog számít csak.Chris Morgan

Most pedig Michelle Rodriguez egy új interjúban megerősítette ezt, hogy az űrbe látogatnak. A színésznőtől arra szerettek volna választ kapni, hogy Letty karaktere csatlakozik-e Ludacrishez az űrben.

Ó, dehogy. Hogy találtátok ezt ki? Láttátok, hogy mi történik? Az emberek a kulisszák mögötti dolgokról beszélnek. Amikor a film nem jött ki, és megfeledkezel erről, a dolgok egyszerűen kiszivárognak. Ezt senkinek nem kellett volna megtudnia!

Nyilvánvaló, egy ilyen kijelentés után szerettek volna többet megtudni erről a jelenetről, hogy mire készülnek a folytatásban, mennyire lesz fontos terep az űr, kiket látunk majd az űrben, ám Rodriguez mindössze azt árulta el, hogy a terep inkább a fiúké lesz.

Nincs szerencsém eljutni az űrbe, de kaptunk egy női forgatókönyvírót, és szerintem ez nagyon sok szeretetről tanúskodik. Köszönöm, köszönöm Justin Lin-nek. Sikerült egy kicsit több figyelmet és szeretetet találnunk ebben a filmben szereplő lányoknak. Szóval nagyon remélem, hogy ez a végső alkotásban is megmutatkozik.

Bár a népszerű teóriát megerősítették, ám még a rajongók között is akadnak olyanok, akik szerint ez már túlzás. A nyolcadik rész után egyértelművé vált, hogy a széria bárhová mehet, nem létezik akadály a csapat előtt, és ezt a következő részben be is bizonyítják. A Halálos iramban 9. része 2021. április 21-én kerül a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Next Article

Már elérhető a Borderlands 3 utolsó kiegészítője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!