Főoldal Filmek Ludacris utalást tett arra, hogy akár az űrben is játszódhat a Halálos iramban 9.
Filmek

Ludacris utalást tett arra, hogy akár az űrben is játszódhat a Halálos iramban 9.

Akár a Hold Drift alcímet is kaphatná a Halálos iramban 9.

752
Ludascris

A rajongók éveken keresztül játszottak azzal a gondolattal, hogy mi lehet a Halálos iramban franchise következő durranása, mivel lehetne még szédületesebbé tenni ezt a kalandot. Bedobták a kalapba az űrt, mint lehetséges helyszínt, s nagyon úgy tűnik, hogy kihúzták ezt, legalábbis erre tett utalást Ludacris legújabb interjújában, amikor a folytatásról beszélt.

A Halálos iramban 9. részét eredetileg tavasszal mutatták volna be a mozikban, ám a Universal Pictures egy évvel eltolta a premiert a koronavírus-járvány miatt, így marad a találgatás, hogy Dominic Toretto családja milyen vakmerő küldetésre szánja el magát. Egy kis ízelítőt már kaptunk belőle a télen, ami már önmagában is hajmeresztő mutatványokat vetített előre, de az űr ötletétől teljesen eldobjuk az agyunkat. Pedig nagyon úgy fest, hogy orbitális pályára kerülnek a következő menetben.

A SiriusXFM készített interjút a színész/zenés Ludacris-szal, aki a franchise jövőjéről beszélt, és a pandémia alatt a készülő terveket beszélték át. Amikor azonban Julia Cunningham azzal viccelődött, hogy a Halálos iramban az űrbe megy, Ludacris meglepett arcot vágott, és szerinte a házigazda egy nagyon fontos dolgot mondott. Próbáltak volna részletekbe menni, de konkrétumokat nem sikerült kiszedni a színészből.

Csak mondtál valami nagyon fontosat. Az mondom, hogy nagyon intuitív vagy, mert mondtál valamit helyesen, de nem fogom részletezni ezt.

Ludacris

Most vagy nagyon jó színész, s próbálja meglovagolni ezt a hype-vonatot, vagy tényleg olyan beteg ötlete támadt a rendezőnek, hogy kocsikat repítsenek a világűrbe, s azzal próbálják megmenteni a világot. Elvégre az első előzetesben láttuk, hogy Pontiac Fiero-hoz rakétát erősítettek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események