Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland megmutatta, hogy milyen lesz Nathan Drake karaktere az Uncharted adaptációban

Higgyétek el, hogy végre forog az Uncharted-film.

Eredetileg márciusban került volna sor az Uncharted-film filmezésére, ám a koronavírus-járvány miatt le kellett fújni a berlini forgatást már az első napon. Egy örökkévalóságnak tűnt összehozni a projektet, a Sony Pictures többször is nekifutott már, a rendezők kreatív különbségre hivatkozva sorra dobták vissza a projektet, végül Ruben Fleischer, a Venom és a Zombieland rendezője mondott igent.

A főszereplőt alakító Tom Holland már elmondta, mennyire egyben van a stáb, a legcsodálatosabb forgatókönyvet kapta a film. Holland néhány napja megmutatta, hogy negatív lett a COVID-19 tesztje, ami utalás volt a forgatásra. A mai napon pedig egy képpel erősítette ezt meg, hogy hosszú idő után végre elkezdődhetett a munka, ahogy arról egy képet is megosztott. Igaz nem jelmezben, de legalább vehetünk egy pillantást arra, hogyan is fog kinézni a színész Nathan Drake szerepében.

Talán nem véletlen, hogy eddig húzták az adaptációt, hiszen a játékipar egyik legnagyobb címéről beszélünk, rengeteg rajongóval bír, s ha nem úgy sikerül egy történet, ahogy azt a rajongók szeretnék, akkor háborút indítanak. The Last of Us Part II igazolta az elmúlt hetekben, mire képesek a rajongók. Az ifjú titán mellett feltűnik meg a filmben Mark Wahlberg és Antonio Banderes, utóbbi alighanem a főellenséget játssza majd.

Az Uncharted-filmet 2021. július 16-án fogják bemutatni, az eredetileg a Pókember 3.-nak fenntartott napon.

Még több a témában...

Tom Holland elárulta, hogy mikor tervezik befejezni a Pókember 3. forgatását

Kévés Bence Mihály

Forog az Uncharted-film, és Tom Holland egy képet is megosztott a forgatás első napjáról

Kévés Bence Mihály

Az Uncharted szinkronszínésze nem hinné, hogy közvetlen a videojáték-sorozatot adaptálják

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat