Főoldal Filmek Ruben Fleischer rendező hivatalos, miközben Antonio Banderas lehet az Uncharted-film főgonosza
FilmekBREAKING

Ruben Fleischer rendező hivatalos, miközben Antonio Banderas lehet az Uncharted-film főgonosza

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Zombieland és a Venom rendezője, Ruben Fleischer forgatja az Uncharted-filmet.

722
Uncharted

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Zombieland és a Venom rendezője, Ruben Fleischer forgatja az Uncharted-filmet.

A Sony Pictures végre hivatalosan is megerősítette, hogy Ruben Fleischer aláírt az Uncharted-filmre, a régóta halogatott videojáték adaptációjára. Mintha átok ült volna a franchise hollywoodi adaptációján, hiszen az elmúlt években sorra mondták le a felkérést a rendezők, a forgatókönyvvel sem volt minden rendben, végül Joe Carnahan rázta gatyába a filmet.

A hírhez kapcsolódik, miszerint a főszereplőt alakító Tom Holland és Mark Wahlberg, aki Sully-t formálja majd meg, Sophia Ali és Tati Gabrielle, valamint egy másik nagyágyú is csatlakozott a szereplőgárdához, ezúttal a latin virtussal felvértezett Antonio Banderas vállalt szerepet a történetben.

Antonia Banderas

A Variety robbantott a hír, ám ezen a ponton nem teljesen ismert, hogy a frissen csatlakozott színészek melyik szereplőket keltik majd életre a történetben, ám többen is arra számítanak, hogy Banderas a film főgonoszát formálhatja meg. De csak annyi biztos, amit később az amerikai IGN-nek megerősített a stúdió, hogy ők hárman valóban aláírtak a filmre.

Fleischer neve még január végén rebbent fel, mint Travis Knight akkori rendező helyettese, akivel az elmúlt évtizedben több közös projektje is volt a Sony Picturesnek, de a bejelentésre csak most kerítettek sort. Tom Holland már elmondta, hogy a valaha volt egyik legjobb szkriptet kapta a film, amin Art Marcum és Matt Holloway, a 2008-as Vasember duója dolgozott.

A filmet eredetileg 2020. december 18-án mutatták volna be a mozikban, ám a stúdió kénytelen újra eltolni a bemutatót, így csak 2021. március 5-én válthatunk jegyet Nathan Drake eredettörténetére.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2....

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?