Mark Wahlberg

Mark Wahlberg, mint Sully lesz Tom Holland társa az Uncharted-filmben

Szépen lassan összejön végre az Uncharted-film szereplőgárdája, ezúttal Mark Wahlberget igazolták Sully szerepére.

Szépen lassan összejön végre az Uncharted-film szereplőgárdája, ezúttal Mark Wahlberget igazolták Sully szerepére.

A PlayStation játékkonzol legismertebb és legnagyobb címéről beszélünk, az Uncharted franchise-ról, amiből film készül. Bár az elmúlt időben több aggasztó hír is napvilágot látott, jelenállás szerint a projekt lassan lépdel afelé, hogy megvalósítsák. Amiben Tom Holland is nagy szerepet játszott. A Pókemberrel azonosított színész alakítja majd Nathan Drake-t, a főszereplőt, de a Variety értesülései szerint Mark Wahlberg is csatlakozott a csapathoz, ő lesz ugyanis Victor „Sully” Sullivan, az ifjú Nathan mentora.

Whalberg nevét nem először hozzák összefüggésbe a filmmel, hiszen 2016 év végén megjelent hírek szerint ő játszotta volna Nathan Drake-t, David O. Russell rendező idején. A Sony végül úgy döntött, hogy a videojátékokkal ellentétben Nathan Drake megérdemel egy eredettörténetet a filmvásznon, s ezzel jutott főszerephez Tom Holland, aki amúgy is jó kapcsolatot ápol a stúdió vezetőjével – pletykák szerint a Sony az Uncharted-filmmel tartja sakkban a színészt, hogy a Bosszúállókkal lógjon szabadidejében.

Sully amolyan mentor szerepet töltött be a videojátékokban, aki számtalan alkalommal megjelent a franchise előéletében, volt hogy főszereplőt is játszott, de Nathan Drake szövetségeseként is szerepelt már a korábbi címekben. Most alighanem az ifjú Drake segítőjét fogja eljátszani, és közös kalandra indul a két felfedező.

Az Uncharted-film bemutatóját egyelőre jövő karácsonyra lőtték be, a rendezői székben pedig Travis Knight, a Kubo és a varázshúrok és az ŰrDongó rendezője ül, míg a forgatókönyvön Joe Carnahan dolgozik.

Mark Wahlberg
Total
11
Shares
Previous Article

Ilyenek lettek volna a Warner Superman játékai

Next Article

Valentin napon érkezhet a Dreams?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!