Uncharted

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Bár az Uncarhted-filmet többször is elnapolták, a stáb, azon belül is Tom Holland lelkesedése töretlen a videojáték adaptáció iránt.

Bár az Uncarhted-filmet többször is elnapolták, a stáb, azon belül is Tom Holland lelkesedése töretlen a videojáték adaptáció iránt.

Egyszerűen nem akar összejönni az Uncharted-film a Sony Pictures stúdiónak, hiszen az elmúlt néhány évben többször is kénytelenek voltak elnapolni a forgatást, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Legutóbb éppen az ŰrDongó spin-off rendezője, Travis Knight mondott nemet ütemezési gondok miatt a filmre, ám úgy tudni, hogy a Sony a Zombieland és a Venom rendezőjét, Ruben Fleischert szemelték ki utódnak.

Talán okkal történik minden, mert Hollywoodnak eddig nem sikerült jól átültetni filmvászonra a játékokat, és mégis csak a Sony egyik legnagyobb címéről van szó, és a rajongók sem örvendnek a hírnek túlzottan, mikor megtudták, hogy egy eredettörténetet dolgoznak fel. Ugyanakkor a stúdió bízik benne, hogy sikerül megtörni az átkot.

Tom Holland is reméli, hogy a film még mindig a rajongók figyelmének középpontjában van. Az amerikai IGN beszélgetett a színésszel, aki arról beszélt, hogy a mozifilm éppen az eredettörténet miatt lesz majd vonzó a rajongóknak.

A játékosoknak nem kell bemutatni a játék főszereplőjét, azt a Nathan Drake-t, akit majd a Pókember franchise újdonsült színésze, Tom Holland is eljátszik. Nathan gyakorlatilag egy ifjú Indiana Jones, egy kincsvadász. A videojáték több folytatással is bír, az Uncharted: A Thief’s End lehetőséget adott arra, hogy a karakter fiatalabb verziójával is játszhassunk, de még így sem beszélhetünk eredettörténetről, arra majd a filmből kapunk választ.

Hétpecsétes titokként kezelik a sztorit, azonban Holland dicsérően nyilatkozott a legutóbbi változatról, amit még Joe Carnaham rendező dolgozott ki, ám kreatív különbség miatt ő is hátat fordított a filmnek.

Az úton idefele olvastam a szkript legújabb változatát, és az egyik legjobb forgatókönyv, amit valaha olvastam. A sztori igazán versenyképes.

A film premierét többször is elnapolták, legutóbbi időpont idén karácsony lett volna, ám a Sony Pictures ezt is eltolta, és most 2021. március 5-ei bemutatódátum szerepel az adaptáció neve mellett, de még korai lenne kőbe vésni ezt a dátumot.   

Tom Holland
Total
9
Shares
Previous Article

Fejtegetések láttak napvilágot a PS5 árazásáról

Next Article
Indiana Jones

Harrison Ford utalt rá, hogy mikor kezdődik az Indiana Jones 5. forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!