Wide Screen
Image default
Filmek

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Jelen állás szerint az Uncharted videojáték adaptáció ismét rendező nélkül maradt, mert Travis Knight a Pókember miatt visszalépett.

Jelen állás szerint az Uncharted videojáték adaptáció ismét rendező nélkül maradt, mert Travis Knight a Pókember miatt visszalépett.

Már megszámolni sem bírjuk, hogy hanyadik rendezőjét vesztette el az Uncharted-film az elmúlt néhány évben. Átokkal sújtott egy projekt ez, mert miután a korábbi rendezők, Shawn Levy és Dan Trachtenberg leléptek a Sony projekt éléről, több jelentés is arról számolt be, hogy a LAIKA Studios és az ŰrDongó-film rendezője megkapta a lehetőséget, hogy Tom Holland főszereplésével filmet forgasson az egyik legnagyobb videojátékról.

Ehhez képest nemrég arról számolt be több külföldi forrás is, hogy Travis Knight rendező távozott a projekt éléről, miután ütemezési konfliktus alakult ki. Ebben alighanem nagy szerepet játszott a Tom Holland vezetésével érkező Pókember-film harmadik része, amit a Marvel Studios és a Sony Pictures 2021. július 16-ára tűzött ki még nyáron, ez pedig alaposan felforgathatta az Uncharted-film menetrendjét. A filmet eredetileg 2020. december 18-ára tűzte ki a stúdió, de a Marvel beleköpött a levesbe, és ezzel újabb halasztást kapott az adaptáció, ezzel pedig a rendezőnek nem maradt más választása, mint hogy lemondjon.

Nathan Drake főszereplő neve mellett még mindig Tom Holland neve szerepel, míg Sully szerepében Mark Wahlberg bizonyítana, hogy márpedig videojátékból is lehet jó filmet készíteni. A legfrissebb forgatókönyvön Art Marcum és Matt Holloway páros dolgozik, a produceri feladatokat pedig Charles Roven és Alex Gartner vállalta magára az Atlas Entertainment produkciós céggel az élen.

Travis Knight

Még több a témában...

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Eltolták a Pókember 3. bemutatóját, de az Irány a Pókeverzum 2., a Doctor Strange 2., a Thor 4. és az Uncharted is új premierdátumot kapott

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat