Wide Screen
Image default
Filmek

Az Uncharted-film már megint rendező nélkül maradt

A megannyi rendező után eddig tisztázatlan okok miatt Dan Trachtenberg is távozott az élőszereplős Uncharted-mozifilm éléről.

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios összerúgta a port a fránya anyagiak miatt, és Pókembert elvesztette a Marvel Moziverzum, újabb csapás érte Tom Holland nevével fémjelzett Uncharted-filmet, hiszen a 10 Cloverfield Lane rendező is faképnél hagyta a projektet.

A Deadline értesülései szerint Dan Trachtenberg rendező is otthagyta a projektet, és ahogy várható volt, a Sony már nagyerővel keresi a következő rendezőt, hiszen a forgatást jövő év elejére tűzték ki, s a jelek szerint ettől nem szeretnének eltérni. A játékadaptáció elkészítésébe szeretnék bevonni a frissen alapított PlayStation Productions stúdiót is, amit éppen azért alapított a Sony, hogy adaptálják a PlayStation játékkonzol legnagyobb címeit a filmvászonra.

Tom Holland pokoli héten van túl, előbb Kevin Feige támogatását vesztette el, most pedig egy tehetséges rendezőt. Az átokkal sújtott projektre korábban olyan rendezőket kértek fel, mint Shawn Levy, vagy Seth Gordon, de érthetetlen okok miatt még azelőtt leléptek, hogy a stúdió kitűzte volna a bemutatót. A Sony 2020. december 18-ára tűzte ki az Uncharted bemutatóját.

Még több a témában...

KRITIKA: Pókember: Hazatérés

Orosz Ferenc

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés folytatás cselekménye

Kévés Bence Mihály

Júniustól Berlinben forog a Pókember: Hazatérés folytatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább