Főoldal Filmek Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját
FilmekBREAKING

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Már megszámolni sem bírjuk, hányan távoztak az Uncharted-film éléről, de úgy tűnik, hogy megvan a következő rendező.

493
Uncharted

Már megszámolni sem bírjuk, hányan távoztak az Uncharted-film éléről, de úgy tűnik, hogy megvan a következő rendező.

Az Uncharted-film munkálatait többször is elhalasztották már, miután több rendező is otthagyta a projektet, azonban a legújabb hírek szerint a Sony Pictures tárgyalásokat folytat Travis Knight-tal, aki olyan alkotásokkal, mint a Kubo és a varázshúrokkal és az ŰrDongó-filmmel állt helyt a kritikusok előtt.

Tom Holland-et, a Pókember franchise legújabb Peter Parkere továbbra is főszereplőként jegyzik az Uncharted-film élén, aki a videojátékokból a fiatal Nathan Drake-t kelti életre a filmvásznon. A jelentésből az is kiderült, hogy Holland még abba is belefolyt, hogy mielőbb megtalálják a legutóbb távozó Dan Trachtenberg filmrendező utódját.

A videojáték adaptáció forgatókönyvén újabban Art Marcum, Matt Holloway, valamint Rafe Judkins dolgozik. Szigorú titoktartás előzi meg a film sztoriját, ám állítólag nem előzményfilmet készítenek a videojátékhoz, hanem egy új történettel állnak elő, középpontjában a fiatalabb Nathan Drake áll majd, aki szemünk előtt nő majd fel, s válik a PlayStation címek legnépszerűbb kincsvadászává.

A Sony számos különböző történettel és világgal bír a PlayStation konzolon, kezdve a Last of Us-tól, a nagy sikerű God of War-on át a Sony legismertebb címéig az Uncharted-ig, melyek évek óta csak arra várnak, hogy adaptálják őket. A Sony azért is bízik a sikerben, mert több mint 100 saját tulajdonú tartalommal bír, legyen szó kalandról, sci-firől, akcióról, vagy horrorról. Ezekben a kategóriákban kedvünkre szemezgethetünk a jobbnál-jobb játékokkal, amikből a frissen megalapított Playstation Productions fog csemegézni.

Travis Knight

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.

Madame Web
Filmek

Nem valószínű, hogy Dakota Johnson újra eljátszaná Madame Web karakterét

Nem meglepően a színésznő tetszését sem nyerte el a film végső változata.