Uncharted

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Már megszámolni sem bírjuk, hányan távoztak az Uncharted-film éléről, de úgy tűnik, hogy megvan a következő rendező.

Már megszámolni sem bírjuk, hányan távoztak az Uncharted-film éléről, de úgy tűnik, hogy megvan a következő rendező.

Az Uncharted-film munkálatait többször is elhalasztották már, miután több rendező is otthagyta a projektet, azonban a legújabb hírek szerint a Sony Pictures tárgyalásokat folytat Travis Knight-tal, aki olyan alkotásokkal, mint a Kubo és a varázshúrokkal és az ŰrDongó-filmmel állt helyt a kritikusok előtt.

Tom Holland-et, a Pókember franchise legújabb Peter Parkere továbbra is főszereplőként jegyzik az Uncharted-film élén, aki a videojátékokból a fiatal Nathan Drake-t kelti életre a filmvásznon. A jelentésből az is kiderült, hogy Holland még abba is belefolyt, hogy mielőbb megtalálják a legutóbb távozó Dan Trachtenberg filmrendező utódját.

A videojáték adaptáció forgatókönyvén újabban Art Marcum, Matt Holloway, valamint Rafe Judkins dolgozik. Szigorú titoktartás előzi meg a film sztoriját, ám állítólag nem előzményfilmet készítenek a videojátékhoz, hanem egy új történettel állnak elő, középpontjában a fiatalabb Nathan Drake áll majd, aki szemünk előtt nő majd fel, s válik a PlayStation címek legnépszerűbb kincsvadászává.

A Sony számos különböző történettel és világgal bír a PlayStation konzolon, kezdve a Last of Us-tól, a nagy sikerű God of War-on át a Sony legismertebb címéig az Uncharted-ig, melyek évek óta csak arra várnak, hogy adaptálják őket. A Sony azért is bízik a sikerben, mert több mint 100 saját tulajdonú tartalommal bír, legyen szó kalandról, sci-firől, akcióról, vagy horrorról. Ezekben a kategóriákban kedvünkre szemezgethetünk a jobbnál-jobb játékokkal, amikből a frissen megalapított Playstation Productions fog csemegézni.

Travis Knight

Total
1
Shares
Previous Article
Brie Larson

Brie Larson és Chris Evans jól szórakoznak az új Star Wars-film pletykáin

Next Article

Ingyenes verziót kap a PUBG

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!