Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony a Zombieland és a Venom rendezőjét szemelte ki az Uncharted-film élére

Ruben Fleischer lehet a következő a sorban, aki elkészítheti az Uncharted videojáték adaptációt a Sonynál.

Eddig összesen hat rendező távozott az Uncharted-film éléről, legutóbb Travis Knight volt kénytelen visszautasítani a lehetőséget, miután ütemezési gond alakult ki a rendező és a stúdió naptára között. Ebben a Marvel Studios rondított bele, hiszen nyáron bejelentették a Pókember 3. részét, amit idén nyáron kezdenek forgatni Tom Holland főszereplésével, ez pedig újabb csúszást eredményezett az Uncharted-film esetében.

A Deadline értesülései szerint Fleischer került a Sony Pictures lista tetejére, bár egyelőre szerződésről még nem lehet beszélni, a tárgyalások még zajlanak a felek között. A Variety bennfentes forrásra hivatkozva úgy fogalmazott, hogy „övé lesz a munka, ha akarja”. A Sony kézzel-lábbal ragaszkodik a filmhez, mielőbb szeretnék tető alá hozni az adaptációt, amit eredetileg 2020 végén mutattak volna be a mozikban.

Ruben Fleischer jó választásnak tűnik, hiszen az elmúlt két évben két filmmel is kasszát robbantott, előbb a Venom ért el hatalmas sikert a mozik kasszái előtt, legutóbb pedig a Zombieland: A második lövés talált be. A sikerek után érthető, hogy a Sony Pictures miért ragaszkodna annyira a rendezőhöz, aki ugyan lecsúszott a Venom 2. üléséről, de újabb nagy lehetőség előtt áll.

Még több a témában...

A forgatás első napján állították le az Uncharted-filmet

Kévés Bence Mihály

Morbius, Szellemirtók, Uncharted és a többi film bemutatóját is 2021-re halasztotta a Sony Pictures

Kévés Bence Mihály

Ruben Fleischer rendező hivatalos, miközben Antonio Banderas lehet az Uncharted-film főgonosza

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat