Dungeons and Dragons

Megérkeztek az első képek Michelle Rodriguez karakteréről a Dungeons and Dragons forgatásáról

Így fest a Halálos iramban 9. sztárja az új szerepében.

A Paramount Pictures és az eOne közelgő nagy költségvetésű Dungeons and Dragons adaptációjának forgatása a hónap elején hivatalosan is elrajtolt Nagy-Britanniában. A forgatásról láttunk már pár kiszivárgott képet a díszletekről, most azonban az első képet is megkaptuk a főszereplőt alakító Michelle Rodriguez karakteréről.

Lassan egy hónapja dolgoznak a kamerák a feldolgozáson, és most az angliai Alnwick kastélyból az írországi Carrickfergus kastélyba költöztették át a forgatást, és itt hosszú várakozás után végre az egyik főszereplője is feltűnt a filmnek. A Halálos iramban 9. sztárját egy rolleren látták közel a forgatás helyszínéhez. Rodriguez egy köntösben mutatkozott, így próbálta leplezni kosztümjét, de ennek ellenére néhány részletre még így is fény derült. A karaktere egy viking/barbár stílusú ruhát visel majd a filmben, ahogy a lenti képeken is látható.

Mások mellett feltűnik még a filmben Chris Pine (Wonder Woman 1984), Justice Smith (Pokémon – Pikachu, a detektív, Jurassic World: Bukott birodalom), Rege-Jean Page (Bridgerton), Sophia Lillis (AZ), valamint a film főgonoszát Hugh Grant (Paddington 2) testesíti meg.

Az Éjszakai játékok című film rendezői, Jonathan Goldstein és John Francis Daley forgatják az adaptációt, akik nemcsak a rendezésért felelnek, de ők írták a forgatókönyv legújabb változatát is Michael Gillio korábbi vázlatai alapján. A cselekmény részleteit egyelőre homály fedi. Érdekesség, hogy Derek Kolstadot (John Wick, Amerika kapitány: A tél katonája) szintén felbérelték egy önálló élőszereplős Dungeons and Dragons tévésorozat írására és fejlesztésére, de akárcsak a film esetében, itt szintén kevés információ áll rendelkezésünkre.

A Dungeons and Dragons 2023. március 3-án kerül a mozikba a tengerentúlon.

Total
1
Shares
Previous Article
Boba Fett

A Lucasfilm és a Disney átnevezte Boba Fett csillaghajóját, és többé nem használják a Slave I becenevet

Next Article
A galaxis őrzői

Chris Pratt elárulta, hogy mikor kezdik A galaxis őrzői vol. 3. forgatását és hogy meddig fog eltartani

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!