Főoldal Filmek Vin Diesel a Halálos iramban spinoff-filmjeiről beszélt, köztük egy női főszereplős filmről
Filmek

Vin Diesel a Halálos iramban spinoff-filmjeiről beszélt, köztük egy női főszereplős filmről

Még a finálén sem vagyunk túl, de már spinoff-filmekről beszél Vin Diesel.

475
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Vin Diesel szerint a Halálos iramban-franchise spin-offjai már készülőben vannak, köztük egy női főszereplős film is. “Elkezdtem a női spinoff fejlesztését… 2017-ben más spinoffokkal együtt, és minél hamarabb leszállítom a finálét, annál hamarabb indíthatom el az összes spinoffot” – fogalmazott Diesel szombaton Charlize Theron jótékonysági partiján.

A Halálos iramban 10. egy kétrészes befejezés első része, azonban a római világpremieren a főszereplőt alakító Diesel utalt rá, hogy a befejezés akár egy trilógia is lehet “Nézzétek, mennyi karakter és nagyszerű tehetség van a filmben” – ebben utalt a 12. részre. Ebben az interjúban kitért még arra is, hogy szerinte mindenkinek több időt kellene a képernyőn töltenie, ami megmagyarázza azt, hogy miért készülhetnek spinoffok a jövőben, persze ehhez kell az is, hogy ne legyen ordas nagy bukás a finálé, aminek nézettsége érezhetően csökken.

A tizenegyedik részben visszatér Gisele (Gal Gadot) és Luke Hobbs (Dwayne Johnson). Diesel bevallotta, nem volt könnyű titokban tartani a cameókat. “Annyira izgatott vagyok, hogy hazatértek, és még izgatottabb vagyok, hogy láthatom a rajongók reakcióit, és hogy mennyire boldoggá teszi az embereket”.

Korábban a vörös szőnyegen Michelle Rodriguez, a franchise másik nagy sztárja elárulta, hogy Gadot korábbi filmekhez is forgatott cameókat, de azok nem kerültek be a végső vágásba. “Más dolgokat is forgattunk már régen, amik talán nem illettek volna bele abba a bizonyos filmbe, mint fináléba” – erősítette meg Diesel.

Egyfelől remek dologhoz vezethetnek a vendégszerepek, ugyanakkor óvatosnak kell lenni, hogy egészen a bemutató napjáig titokban tartsd ezt a felfokozott érzelmi állapotot. Szóval ezzel zsonglőrködni kell.

Vin Diesel

Rodriguez visszatérése nem garantált a készülő spinoffokban. A színésznő ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy “továbbadod a stafétabotot, és a hátsó ülésen foglalsz helyet. Az anyósülésre szállsz be, amikor a következő generációra kerül a sor, ezt kell tenned. Csak így érheted el, hogy ők határozzák meg a jövőt.”

Diesel és Rodriguez a CTAOP jótékonysági est 350 vendége között volt, akik több mint 900 000 dollárt segítettek összegyűjteni a szervezetnek a dél-afrikai fiatalok egészségét, oktatását és biztonságát támogató munkájához. Az est folyamán többen felléptek, de sajnos a rendezvény házigazdája az utolsó pillanatban kénytelen volt lemondani a megjelenést pozitív koronavírus-tesztje miatt.

Halálos iramban
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események