Halálos iramban 9.

[SBLV] Az őrültség a tetőfokára hág a Halálos iramban 9. legújabb kis előzetesben

A család visszatért a Super Bowl alatt.

Ahogy az várható volt, a Super Bowl LV alatt kaptunk egy új kis előzetest a Halálos iramban franchise kilencedik részéből. A filmet a tervek szerint tavaly mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt elsők között toltak bő egy évet a premieren, de a dolgok állása szerint, még az idei bemutatóban sem lehetünk biztosak. A stúdió egyelőre ködösít a bemutatóval kapcsolatban.

A Universal Pictures még a kezdőrúgás előtt bemutatta a Halálos iramban 9. kedvcsinálóját, ami a korábbi felvételekhez képest rengeteg új jelenetet tartalmazott. Többet van a képernyőn a nagy visszatérő, Han, és akárcsak a korábbi részekben, a főszereplők ezúttal sem ismerik a fizika határait, mert hajmeresztő jelenetekkel készülnek az eddigi legnagyobb kalandjukra. Ami viszont hiányzott a videóból, hogy mikor láthatjuk majd a filmet.

Bár a film neve mellett még mindig májusi bemutató szerepel, de egyre aggasztóbbak az adatok. Februári és márciusi bemutatókat szinte már törölték a stúdiók, miután nem sikerült az életünket visszaterelni a normális kerékvágásba. Érthető módon a Universal is nagyon óvatosan fogalmaz, nem bíznak az amerikai Memorial Day ünnepi hétvégére kitűzött bemutatóban, s a TV Spotban mindössze csak a „hamarosan a mozikban” felirattal céloznak a premierre. De továbbra is egyértelmű, a filmet a mozikban, s nem a streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

A naptárban perpillanat még a 2021. május 28-ai dátum szerepel a Halálos iramban 9. neve mellett.

Total
36
Shares
Previous Article

Sokkal hosszabb lesz a Resident Evil Village, mint az előző rész volt

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

[SBLV] A The Falcon and the Winter Soldier előzetesében Sam végre felveszi Amerika Kapitány pajzsát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!