Jurassic World

Leállították a Jurassic World: Dominion forgatását is

A Disney után a Universal Studios is felfüggesztett minden élőszereplős film forgatását pénteken, köztük a Jurassic World franchise harmadik részt is.

A Disney után a Universal Studios is felfüggesztett minden élőszereplős film forgatását pénteken, köztük a Jurassic World franchise harmadik részt is.

A Disney péntek reggelre közleményben tudatta a rajongókkal, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel minden élőszereplős forgatást felfüggeszt, a mikiegeres stúdió példáját követve pedig péntek este a Universal Studios is csatlakozott az óvintézkedéshez, így a februárban elkezdett Jurassic World: Dominion filmezésével ideiglenesen leállnak.

A hírrel kapcsolatban a Variety később egy cikkben úgy fogalmazott, hogy nem tudni, hogy a határozatlan időre beszüntetett forgatás kihatással lesz-e a 2021. júniusra kitűzött bemutatóra. A filmről egyébként több forgatási kép is megjelent már, egy csapótábla buktatta le a filmcímet, de különös tájról is láttunk forgatási képet, amelyek arról árulkodnak, hogy talán a franchise történetében most először havas tájon is látunk majd dinoszauruszokat.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg

Total
20
Shares
Previous Article
A kis hableány

A Disney leállította az élőszereplős filmek, köztük A kis hableány forgatását

Next Article
The Batman

A Warner Bros. nem állítja le a The Batman és a Mátrix 4. forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!