A kis hableány

A Disney leállította az élőszereplős filmek, köztük A kis hableány forgatását

A The Walt Disney stúdió átmenetileg tegnap éjjel leállította a Shang-Chi forgatását, ma pedig minden élőszereplős filmet, köztük A kis hableányt is.

A The Walt Disney stúdió átmenetileg tegnap éjjel leállította a Shang-Chi forgatását, ma pedig minden élőszereplős filmet, köztük A kis hableányt is.

Elkerülhetetlen volt, hogy leálljanak a forgatásokkal, miután tegnap éjjel a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája rendezője érintett lehet a koronavírussal, és önként karanténba vonult, a forgatást pedig átmenetileg leállították. Ma pedig a Disney újabb intézkedést tett, leállított minden jelenlegi forgatást és előkészítő folyamatot az élőszereplős projekteknél.

Az intézkedés olyan projektekre vonatkozik, mint a Reszkessetek, betörők! remake, a The Last Duel, a Nightmare Alley és A kis hableány élőszereplős feldolgozása. A Peter Pan & Wendy és a Drágám, a kölykök összementek! előkészületeit is leállították. A Disney hivatalos közleményt is kiadott az óvintézkedésről, melyben a következő szerepel:

Bár a forgatások során még nincs megerősített koronavírussal fertőzött eset, a jelenlegi helyzetre és a legjobb színészekre és szakemberekre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy rövid időre beszüntetjük a munkát valamennyi élőszereplős filmnél. Folyamatosan figyeljük a helyzetet és a lehető leghamarabb újrakezdjük a forgatást.

Rob Marshall a ’80-as évek animációs klasszikusa alapján tervezett élőszereplős filmet a jövő héten kezdték volna filmezni Londonban. Bár számottevő késésre nem lehet számítani a filmezésnél, de pontos információt nem osztottak meg arról, hogy a kamerákat mikor indítják be újra. Az eset után felmerül sokakban a kérdés, hogy hamarosan más nagyobb stúdiók is követhetik-e a példát. A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures nem fogja beszüntetni a forgatást (a Morbius pótforgatás zajlik most), és a Warner Bros. sem állítja le a The Batman forgatását. Ezzel kapcsolatban a The Hollywood Reporter oldalán megjelent egy hír, miszerint spanyol, dán, norvég és görög mozik bezárják kapuit.

Total
13
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland őrültnek nevezte a Pókember 3. forgatókönyvét, melyben Zendaya is visszatér

Next Article
Jurassic World

Leállították a Jurassic World: Dominion forgatását is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!