Jurassic World

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Colin Trevorrow megkezdte a Jurassic World trilógia utolsó rész filmezését, és ezzel egy időben a címről is lehullt a lepel.

Colin Trevorrow megkezdte a Jurassic World trilógia utolsó rész filmezését, és ezzel egy időben a címről is lehullt a lepel.

A Universal Pictures kasszát robbantott 2015-ben Colin Trevorrow Jurassic World filmjével, ami egy trilógia első felvonása volt. A mozifilm gyakorlatilag a legendás Jurassic Park képmására épült, egy szigeten egy kalandparkot húztak fel, ám ahogy megtanultuk korábban, az életnek nem lehet gátat szabni. A tétet növelték a Jurassic World: Bukott birodalomban, ahol nemcsak a szigetet lepték el az állatok, hanem a film végén kiszabadultak, és újra meghódítani készülnek a Földet.

A Bukott birodalom bemutatója óta mennek találgatások, hogy vajon Trevorrow milyen világot mutat be a harmadik részben, és milyen jövő előtt állnak az emberek, hiszen a növényevő dinoszauruszok mellett a ragadozók is kiszabadultak a fogságból. Egy rövid felvezetőt már kaptunk, ami a második, illetve a harmadik részt kapcsolja össze, sőt, pár napja az első bébi dinóról is megosztottak képet, most pedig magáról a forgatásról kaptunk képet.

Múlt hétvégén végre elcsattant a csapó, amit Colin Trevorrow rendező közösségi oldalán jelentett be, hogy a Jurassic World 3. forgatása elkezdődött. Ezzel egyúttal azt is elárulta, hogy a Jurassic World: Domnion (azaz magyarul a Jurassic World: Uralom) címet kapta a film.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Total
27
Shares
Previous Article
A vadon hívó szava

Box Office-figyelő: 2020/8. hét: Harrison Ford majdnem, de aztán mégsem

Next Article
Venom

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!