Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Colin Trevorrow megkezdte a Jurassic World trilógia utolsó rész filmezését, és ezzel egy időben a címről is lehullt a lepel.

A Universal Pictures kasszát robbantott 2015-ben Colin Trevorrow Jurassic World filmjével, ami egy trilógia első felvonása volt. A mozifilm gyakorlatilag a legendás Jurassic Park képmására épült, egy szigeten egy kalandparkot húztak fel, ám ahogy megtanultuk korábban, az életnek nem lehet gátat szabni. A tétet növelték a Jurassic World: Bukott birodalomban, ahol nemcsak a szigetet lepték el az állatok, hanem a film végén kiszabadultak, és újra meghódítani készülnek a Földet.

A Bukott birodalom bemutatója óta mennek találgatások, hogy vajon Trevorrow milyen világot mutat be a harmadik részben, és milyen jövő előtt állnak az emberek, hiszen a növényevő dinoszauruszok mellett a ragadozók is kiszabadultak a fogságból. Egy rövid felvezetőt már kaptunk, ami a második, illetve a harmadik részt kapcsolja össze, sőt, pár napja az első bébi dinóról is megosztottak képet, most pedig magáról a forgatásról kaptunk képet.

Múlt hétvégén végre elcsattant a csapó, amit Colin Trevorrow rendező közösségi oldalán jelentett be, hogy a Jurassic World 3. forgatása elkezdődött. Ezzel egyúttal azt is elárulta, hogy a Jurassic World: Domnion (azaz magyarul a Jurassic World: Uralom) címet kapta a film.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Még több a témában...

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

Leállították a Jurassic World: Dominion forgatását is

Kévés Bence Mihály

Colin Trevorrow orvosolta volna A Jedi visszatér egyik legnagyobb logikai bakiját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon