Főoldal Filmek Colin Trevorrow elárulta, hogy a Jurassic World 3. részében bébi dinoszauruszok is lesznek
Filmek

Colin Trevorrow elárulta, hogy a Jurassic World 3. részében bébi dinoszauruszok is lesznek

Hogy hibrid dinók lesznek-e a Jurassic World franchise trilógia befejező részében még nem tudni, de bébi dinoszauruszok egészen biztosan.

775
Jurassic World

Hogy hibrid dinók lesznek-e a Jurassic World franchise trilógia befejező részében még nem tudni, de bébi dinoszauruszok egészen biztosan.

Colin Trevorrow, a Jurassic World 3. rendezője közösségi oldalán közzétett fényképpel demonstrálta, hogy bizony a harmadik részben látunk majd bébi dinókat is. A franchise szerelmesei nem először kapnak képet bébi dinoszauruszokról, hiszen a Jurassic World: Bukott birodalomban láttuk a Kékre keresztelt velociraptort gyerekként, bár ezt CGI segítségével keltették életre.

A rendező korábban már mutatott képet az állatról, de akkor még nagyon a munka elején jártak, mára azonban elkészült, amit meg is osztott a rajongókkal.

A rajongók legnagyobb örömére a folytatásban visszatérnek a kézzel megépített állatok. Bármennyire éljük a számítógépes effektek korát, és noha az elmúlt években a CGI a háttérbe szorította az animatronikát, az életszerű állatokat leutánozni, még mindig nincs párja a kézzel megfestett egyedeknek.

A képen egyébként egy nasutoceratops bébit látunk, ami már bemutatkozott néhány hete a Battle at Big Rock című kis rövidfilmben, ami a Jurassic World második és harmadik részt köti össze. Hogy milyen más érdekességgel készülnek még a trilógia utolsó felvonására, nem tudni, csak azt, hogy valamiféle thriller lezárást kapunk.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Sorozatkritikák

Jurassic World: Káoszelmélet kritika

A Káoszelmélet végre közelebb hozza amit a Világuralom ígért, szinte tökéletesen tálalva.

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic Park
Filmek

Colin Trevorrow szerint kár volt folytatni a Jurassic Parkot

Nem kellett volna folytatni a klasszikus Jurassic Parkot.