Jurassic World

Ez a két karakter már biztosan visszatér a Jurassic World 3. részében

Colin Trevorrow rendező mellett sokan mások is visszatérnek a Jurassic World trilógia harmadik részére.

Colin Trevorrow rendező mellett sokan mások is visszatérnek a Jurassic World trilógia harmadik részére.

Már nagyon várjuk a Universal Pictures stúdiótól a Jurassic World franchise utolsó részét, ami az eddigi hírek szerint sokkal nagyobb lesz az előző két részhez képest, már csak azért is, mert korábban bejelentették a Jurassic Park három főszereplő, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum visszatérését, a visszatéréssel kapcsolatban pedig már az eredeti film gyerek színészei is elmondták véleményüket, hogy rajtuk nem múlik, ha megkeresik őket, azonnal igent mondanának a felkérésre.

Egyelőre még nem tudni, hogy látjuk-e viszont a gyerekeket, de a The Hollywood Reporter beszámolója szerint Jake Johnson és Omar Sy biztosan visszatér a 2015-ben bemutatott első részből, előbbit Lowery Curthers, utóbbit pedig Barry Sembene szerepében látjuk a folytatásban. Lassan összeáll a Jurassic World 3. szereplőgárdája, hiszen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett Justice Smith és Daniella Pineda a Jurassic World: Bukott birodalom után szintén kész a visszatérésre, miközben Mamoudou Athie és DeWanda Wise most először kap szerepet, méghozzá rögtön vezető szerepet kapnak.

A Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg, és várhatóan Londonban már jövő hónapban elkezdik a forgatást. A film bemutatóját a stúdió korábban 2021. június 11-ére tűzte ki.

Total
24
Shares
Previous Article
The Batman

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Next Article

Fejtegetések láttak napvilágot a PS5 árazásáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!