Wide Screen
Image default
Filmek

A Jurassic Park gyerekei is vissza akarnak térni a Jurassic World 3.-ban

Joseph Mazzello és a Ariana Richards is nyitott arra, hogy visszatérjenek a Jurassic World trilógia befejező részében.

Alig pár napja erősítették meg a korábbi pletykát, miszerint Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum eredeti szerepükben visszatérnek a Jurassic World 3. részben, majd ezután az internetet elárasztották a kérdések, hogy vajon Joseph Mazzello és Ariana Richards, azaz Tim és Lex is szerepelni fog-e Steven Spielberg 1993-as kasszasikeréből.

Értelemszerűen az Entertainment Tonight feltette a kérdést a két színésznek is, hogy mit mondanánk Trevorrow direktornak, ha azzal keresné meg őket, hogy lenne-e kedvük az eredeti Jurassic Park szerepüket újra eljátszani. Természetesen azonnal igent mondanának a felkérésre, sajnos azonban egy közeli forrás megjegyezte, hogy jelenleg nem folynak tárgyalások a színészekkel. Mondanunk sem kell, hogy mennyire csalódottak lennénk, ha őket kihagynák a sztoriból, már csak azért is, mert időközben mindketten felnőttek, és míg Tim Dr. Alan Grant nyomdokaiba léphetett dinoszaurusz-szakértőként, addig Lexből profi hacker válhatott.

Mazello és Richards neve sokaknak ismerősen csenghet más hollywoodi blockbusterekből, bár kétségtelen, hogy a várt sikert a Jurassic Parknak köszönhetik. Joseph Mazzello legutóbb az Oscart is nyert Bohém rapszódiában tűnt fel, de az Undraftedban és az Elementary tévésorozatban is szerepelt. Ariana Richards már kevésbé örvend nagy népszerűségnek, a 2001-ben a Tremors 3. – Ahová lépek, már megint szörny terem és 2013-os a Fenevadak után visszavonult.

A Jurassic World 3. bemutatója 2021. június 11-én lesz.

Jurassic Park

Még több a témában...

Hibrid dinó mentes lesz a Jurassic World 3.

Kévés Bence Mihály

Bryce Dallas Howard utalt az eredeti Jurassic Park szereplőinek visszatérésére

Kévés Bence Mihály

A Jurassic Park triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is visszatér a Jurassic World 3. részében

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább