Jurassic Park

A Jurassic Park gyerekei is vissza akarnak térni a Jurassic World 3.-ban

Joseph Mazzello és a Ariana Richards is nyitott arra, hogy visszatérjenek a Jurassic World trilógia befejező részében.

Joseph Mazzello és a Ariana Richards is nyitott arra, hogy visszatérjenek a Jurassic World trilógia befejező részében.

Alig pár napja erősítették meg a korábbi pletykát, miszerint Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum eredeti szerepükben visszatérnek a Jurassic World 3. részben, majd ezután az internetet elárasztották a kérdések, hogy vajon Joseph Mazzello és Ariana Richards, azaz Tim és Lex is szerepelni fog-e Steven Spielberg 1993-as kasszasikeréből. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Értelemszerűen az Entertainment Tonight feltette a kérdést a két színésznek is, hogy mit mondanánk Trevorrow direktornak, ha azzal keresné meg őket, hogy lenne-e kedvük az eredeti Jurassic Park szerepüket újra eljátszani. Természetesen azonnal igent mondanának a felkérésre, sajnos azonban egy közeli forrás megjegyezte, hogy jelenleg nem folynak tárgyalások a színészekkel. Mondanunk sem kell, hogy mennyire csalódottak lennénk, ha őket kihagynák a sztoriból, már csak azért is, mert időközben mindketten felnőttek, és míg Tim Dr. Alan Grant nyomdokaiba léphetett dinoszaurusz-szakértőként, addig Lexből profi hacker válhatott.

Mazello és Richards neve sokaknak ismerősen csenghet más hollywoodi blockbusterekből, bár kétségtelen, hogy a várt sikert a Jurassic Parknak köszönhetik. Joseph Mazzello legutóbb az Oscart is nyert Bohém rapszódiában tűnt fel, de az Undraftedban és az Elementary tévésorozatban is szerepelt. Ariana Richards már kevésbé örvend nagy népszerűségnek, a 2001-ben a Tremors 3. – Ahová lépek, már megint szörny terem és 2013-os a Fenevadak után visszavonult.

A Jurassic World 3. bemutatója 2021. június 11-én lesz.

Jurassic Park

Total
6
Shares
Previous Article
Beverly Hills-i zsaru

Az Amerikába jöttem 2. után Eddie Murphy következő filmje a Beverly Hills-i zsaru 4. lesz

Next Article

JÁTÉKTESZT: WRC 8

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!