x
Filmek

A Jurassic World: Világuralom forgatása előtt arra kérték Bryce Dallas Howardot, hogy fogyjon le

Egy újabb szomorú hollywoodi történet.

A Jurassic World: Világuralom forgatása előtt arra kérték Bryce Dallas Howardot, hogy fogyjon le
  • Publishedszeptember 23, 2022

Bryce Dallas Howard elárulta, hogy a Jurassic World: Világuralom című film kedvéért megkérték, hogy fogyjon le, de Colin Trevorrow rendező megvédte. Bryce Dallas Howard először a Jurassic Worldben tűnt fel Claire Dearing szerepében, majd a filmsorozat női főszereplője lett. A színésznőre azonban nagy nyomás nehezedett, hogy a franchise során végig vékony maradjon.

Bryce Dallas Howard egy interjúban elárulta, arra kérték a forgatás előtt, hogy a kamerák kedvéért szabaduljon meg pár kilótól. A Metro internetes portálnak nyilatkozva elárulta, hogy a Universal felsőbb vezetői azt akarták tőle, hogy fogyjon le a legújabb Jurassic World-filmhez. Colin Trevorrow rendező azonban kiállt mellette.

Amit ebben a harmadik filmben való szereplés lehetővé tett, hogy fogalmazzak… [Arra kértek], hogy leplezzem a testem ebben a mozifilmben. Igazából azért, mert a harmadik filmben olyan sok nő szerepelt, és ez olyasmi volt, amit erős érvként hozott fel Colin, hogy megvédjen engem… mert újra felmerült a beszélgetés, hogy ‘Meg kell kérnünk Bryce-t, hogy fogyjon le’. [Colin] így szólt: “Sokféle nő van ezen a bolygón, és sokféle nő van a filmünkben is.” Sok kaszkadőrmutatványt kellett csinálnom, amire képtelen lettem volna, ha diétázom.

Bryce Dallas Howard

A Jurassic World: Világuralom kapta a franchise legrosszabb kritikáit, és jelenleg 29%-on áll a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán. Bár kritikákban megbukott a film, így is közel egymilliárd dollárt hozott világszerte a mozijegyeladásokból. A trilógia lezárult, de a stúdió már jelezte, hogy a történet folytatódik, élőszereplős tévésorozat készül.

Jurassic World: Világuralom
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.