Jurassic Park

A Jurassic Park triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is visszatér a Jurassic World 3. részében

Jeff Goldblum szereplése a Jurassic World: Bukott birodalomban csak a kezdet volt, mert a folytatásban a Jurassic Park mindhárom főszereplője visszatér.

Jeff Goldblum szereplése a Jurassic World: Bukott birodalomban csak a kezdet volt, mert a folytatásban a Jurassic Park mindhárom főszereplője visszatér.

Ahogy arról már korábban is pletykáltak, Colin Trevorrow Jurassic World franchise harmadik részében visszatérnek a Jurassic Park eredeti főszereplői, név szerint Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum. Noha Goldblum elenyésző szerepet kapott a Jurassic World: Bukott birodalomban, a trilógia befejező részében mindhárom karakternek sokkal nagyobb szerepet szánnak a készítők.

A hírt Colin Trevorrow rendező erősítette meg a Collider lapnak, azonban részletekbe nem ment bele, hogy Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler és Dr. Ian Malcolm milyen feladatot kap a folytatásban, de azt leszögezték, hogy nem ismétlik meg Ian Malcolm legutóbbi szereplését, vagyis nem cameo szerepet szánnak a színészeknek.

A Jurassic World 3. cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, de feltehetően a trió fő feladata a dinoszauruszok problémáinak megoldása lesz, miután a Jurassic World: Bukott birodalom végén kiszabadultak a fogságból.

A Jurassic World 3. bemutatóját 2021-re tűzték ki.

Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Total
3
Shares
Previous Article

Konzolokra is érkezik a Sid Meier's Civilization VI

Next Article

JÁTÉKTESZT: Borderlands 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!