Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Még több Jurassic Park karakter tér vissza a Jurassic World 3.-ban

Colin Trevorrow rendező és író elárulta, hogy több Jurassic Park karaktert szeretne a Jurassic World trilógia utolsó részében.

Colin Trevorrow rendező és író elárulta, hogy több Jurassic Park karaktert szeretne a Jurassic World trilógia utolsó részében.

A legújabb Jurassic World filmben, a Bukott birodalomban visszatért Jeff Goldblum és B.D. Wong, akik már az első Jurassic Parkban is szerepet kaptak, azonban Colin Trevorrow terve az, hogy másoknak is lehetőséget szeretne adni. Goldblum múltkor már elárulta, hogy nagyon szívesen visszatér majd a Jurassic World 3.-ban, de talán Laura Dern is ott lesz a folytatásban? A rendező az MTV-nek adott interjút:

Ian Malcolm visszatérése azt éreztette velünk, hogy kapjon egy kis figyelmet a karakter. Úgy érzem, hogy ez mindenkinek adott, különösen Laura Dernnek, aki sohasem kapott saját filmet. Ez pedig nagyon fontos tényező, így reflektorfénybe akarjuk tenni Goldblummal.

Jeff Goldblum ugyan nem játszott nagy szerepet a Jurassic World: Bukott birodalomban, és még arról is hallani lehetett, hogy talán kivágják a filmből, de végül ott volt, amiért a rajongók különösen hálásak voltak. Laura Dern mellett vajon Sam Neill is visszatér? A Jurassic World 3. bemutatója 2021-ben lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Indiana Jones

A Solo írója, Jon Kasdam lecsapott az Indiana Jones 5. forgatókönyvére

Next Article

Megcsinálják a Doctor Strange 2. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!