Colin Trevorrow már a Jurassic World 3-ról árult el titkokat

Nyáron érkezik csak a Jurassic World: Bukott birodalom, de a harmadik rész előkészületei lassan elkezdődnek.

Nyáron érkezik csak a Jurassic World: Bukott birodalom, de a harmadik rész előkészületei lassan elkezdődnek.

A közelgő Jurassic World: Bukott birodalom valami egészen furcsa és merész dolgot készül bemutatni, egy másik műfaj tónusát készül visszaadni, amire eddig még nem volt példa a szériában. J.A. Bayona spanyol rendező nemrégiben megerősítette, hogy a Bukott birodalom hangulata jelentősen megváltozik majd a film második felvonásában.

Az Entertainment Weekly készített interjút a Jurassic World 3 rendezőjével, Colin Trevorrow-val. Trevorrow a beszélgetésben elmagyarázta, hogy a harmadik rész miben lesz más a 2015-ös és a most nyáron debütáló második részhez képest.

Ha az egyes filmeket én rendezhettem volna, akkor azt mondanám, hogy a Jurassic World egy akció-kaland film volt, a Bukott birodalom egyfajta horrorfilmnek tudható be és a Jurassic World 3 egy tudományos thriller lesz, mint amilyen a Jurassic Park is volt.

A Jurassic World hangulata olykor már a Jurassic Parkos kalandokat idézte, és még a történet is mutatott hasonlóságot a széria első részével, de nagyon úgy fest, hogy Trevorrow harmadik forgatókönyve még ennél is nagyobb távolságot mutat az alap motívumoktól. A Jurassic World 3-at 2021. június 11-én mutatják be a tengerentúlon.

Total
0
Shares
Previous Article

Brutálisan jó lett A védelmező 2 első előzetese

Next Article

Legyőzik a Fekete Rend tagjait a Bosszúállók 3. legújabb klipjén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!