Főoldal Játékok Jövő héten indul a PlayStation Player Celebration
Játékok

Jövő héten indul a PlayStation Player Celebration

Közös játékra és trófeavadászatra biztat a Sony.

711
trophies ps4 playstation 4 1.original

Közös játékra és trófeavadászatra biztat a Sony.

Igazi közösségi összefogásra biztatja a Sony a PS4 játékosokat. Jövő héten (február 24.) indul ugyanis a PlayStation Player Celebration, ami pont azt a célt szolgálja, ami a címe is: a játékosok megünneplését.

Különféle célokat tűztek ki, amelyet közösen kell elérnie a játékosoknak, s ha ezek teljesülnek akkor jutalom jár mindenkinek, aki részt vett az akcióban.

Az összesítésben a játszott játékok (melyekkel legalább egy órát eltöltött valaki) és az elért trófeák számítanak, a meghatározott etapok elérésekor pedig exkluzív PSN avatarok és témák nyerhetőek el.

Az egész megkoronázása pedig egy nyereményjáték, ahol egy valós PlayStation trófea, 30.000 Ft értékű PS Store kupon, vagy népszerű PS4 játékok digitális változatai nyerhetőek meg. A pontos részleteket megtaláljátok a PlayStation erre tervezett aloldalán, ne felejtsetek el hozzá regisztrálni is.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események