Főoldal Sorozatok A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?
Sorozatok

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

A She-Hulk-sorozat sokkal összetettebb lehet, amit akár a két hónap múlva érkező Fekete Özvegy is felvezethet.

326
She-Hulk

A She-Hulk-sorozat sokkal összetettebb lehet, amit akár a két hónap múlva érkező Fekete Özvegy is felvezethet.

Alig két napja olvashattunk olyan hírekről, miszerint a bejelentett She-Hulk élőszereplős Disney+ sorozat egy eredettörténet lesz, és a sorozatban egy másik népszerű karaktert is bemutat majd a Marvel. A zöld óriás után bemutatkozik Red Hulk is.

A Geeks WorldWide értesülései szerint William Hurt karaktere, Ross tábornok hamarosan egy másik alakban is bemutatkozik a filmvásznon, miután a Mennydörgők csoport vezetője Red Hulkként is szerephez jut majd a She-Hulk-sorozatban. Ross tábornokkal kapcsolatban számtalan pletykát olvashattunk már, kezdve hogy megjelent a Fekete Özvegy-film forgatásán, de a webhely váltig állítja, hogy a Marvel Studios valódi terve, hogy Red Hulkot csinálnak belőle.

Ahogy már említettük, Ross legközelebb a nyáron érkező Fekete Özvegy-filmben tér vissza, amivel kapcsolatban olyan találgatások láttak napvilágot, hogy elkezdi összegyűjteni a Mennydörgőket. Ugyanakkor sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy egy másik Hulk felbukkanása arra kényszeríti majd a tábornokot, hogy drasztikusabb lépésekhez folyamodjon, s így vegye fel a harcot Jennifer Walters-szal szemben.

Érdekes módon az Amerika kapitány: Polgárháború soha nem utalt Ross érzéseire, hogy mit gondol Hulkról, és nem túlzottan zavarta az sem, hogy Tony Stark Professzor Hulk mellé állt a Végjátékban. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke már utalt rá, hogy nem véletlen választották a Fekete Özvegyet a Marvel Moziverzum 4. fázis felvezetőjének, könnyen elképzelhető, hogy ez ágyaz meg a következő évtizednek.  

Scarlett Johansson április 30-án tér vissza Natasha Romanoff szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események