Főoldal Sorozatok Hamarosan többet megtudunk a She-Hulk-sorozatról, mert már folyik a szereplőválogatás
Sorozatok

Hamarosan többet megtudunk a She-Hulk-sorozatról, mert már folyik a szereplőválogatás

Úgy tűnik, hogy a She-Hulk lesz a Marvel Studios következő sorozata, hiszen a legújabb hírek szerint már nyártól forog a Disney+ sorozat.

325
She-Hulk

Úgy tűnik, hogy a She-Hulk lesz a Marvel Studios következő sorozata, hiszen a legújabb hírek szerint már nyártól forog a Disney+ sorozat.

Egy forrás most arról számolt be, hogy a D23 Expón bejelentett She-Hulk-sorozatot már idén nyáron, július hónapban forgatni kezdi a stúdió, és ezzel kapcsolatban hamarosan bejelentést is kapunk. Időközben az is kiderült, hogy a Marvel már a tavalyi év végén megkezdte a szereplőválogatást Jennifer Walters szerepére, ami szintén azt erősíti, hogy hamarosan kezdik a forgatást.

De rövidesen más sorozatokkal kapcsolatban is bejelentésre számíthatunk, hiszen a színfalak mögött már készülnek a Ms. Marvel-, a Moon Knight– és a Sólyomszem-sorozatokra is, igaz utóbbi bemutatóját elhalasztották. Érdekes módon a She-Hulk forgatását is júliusra időzítették, akárcsak a Pókember 3. részét, de valamikor ebben az időben kezdték volna a Sólyomszem és Kate Bishop sorozatát is filmezni, azonban Hailee Steinfeld ütemezése miatt elnapolták egy későbbi időpontra a forgatást.

Elképzelhető tehát valamiféle kapcsolat majd a Pókember és a She-Hulk között, mert miután a Pókember: Idegenben azzal ért véget, hogy Peter Parkert megnevezték Quentin Beck (Mysterio) gyilkosának, a történtek után Peternek egy jogi képviselőre lesz szüksége, és itt jöhet szóba Jennifer. Azzal, hogy a She-Hulkot felvezetnék a filmben, jelentősen megnőne az érdeklődés a Disney+ sorozata iránt, hiszen a siker borítékolható miután a falmászó előző kalandja a valaha készült legjövedelmezőbb Pókember-filmje volt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?