Pókember

Megvan a Pókember 3. forgatási időpontja és egy nagyon különös külföldi helyszínnel

Nagyon érdekes részleteket tudtunk meg a következő Pókember-film forgatásáról, többek között, hogy mikortól forog és hogy Pókember ismét külföldre utazik.

Nagyon érdekes részleteket tudtunk meg a következő Pókember-film forgatásáról, többek között, hogy mikortól forog és hogy Pókember ismét külföldre utazik.

Alig két hete olvashattunk először arról, hogy mikor kezdődik a Pókember 3. forgatása, most egy másik forrás is megerősítette a ComicBook.com oldalnak, hogy a film fényképezését valóban júliusban kezdik, és egészen novemberig eltartanak majd a munkálatok – részben ezért nem maradt ideje Tom Hollandnek az Uncharted-filmre, és halasztották el a film bemutatóját is.

Az időpontban semmi különös nincs, hiszen erről már év elején is olvasni lehetett, azonban a mostani hír arra is rávilágított, hogy a harmadik részben a barátságos és közkedvelt Pókember talán újra külföldre merészkedik barátai társaságában. A forgatást szokás szerint a nagy népszerűségnek örvendő atlantai stúdióban kezdik, majd átugranak New Yorkba és Los Angelesbe is, végül pedig Izlandra érkezik a stáb. Az utóbbi helyszín lehet a legérdekesebb, hiszen eddig egyetlen másik Marvel-film stábja látogatott el erre a csodálatos helyszínére, mégpedig a Thor: A sötét világ fényképezése alatt.

A helyszínnel kapcsolatban azonnal beindultak a találgatások, hogy bármi köze lehet-e Kraven a vadászhoz. A gonoszról már maga Jon Watts rendező is nyilatkozott, hogy az egyik kedvencéről van szó, és nagyon szívesen látná a jövőben a filmvásznon. A Marvelt ismerve a lehető legtovább fogják húzni, hogy ki, esetleg kik lesznek Pókember ellenfelei a folytatásban, de az már biztos, hogy a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben után a direktor visszatér, ahogy Jacob Batalon és Zendaya is.

Azt viszont még nem tudni, hogy a napokban bemutatott Morbius-film előzetes végén Keselyűnek milyen szerepet szánnak a jövőben, mit takar a cameo, crossoverre számíthatunk-e, de elmosódni látszik a Marvel Moziverzum és a Sony Pókember spin-off univerzum közötti határ.

Total
1
Shares
Previous Article
Doctor Strange

A Doctor Strange 2. rész casting felhívása egy kimondhatatlanul szörnyű gonoszról árulkodik

Next Article

A Horizon: Zero Dawn lehet a következő Sony PC port

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!