Tom Holland Pókember

A Pókember-balhé után a Disney és a Sony Pictures vezetői meghallották a rajongók sikolyát

A Disney és a Sony Pictures azóta elásták a csatabárdot, és Pókember továbbra is ott lehet a Föld legnagyobb hőseivel a Marvel Moziverzumban.

A Disney és a Sony Pictures azóta elásták a csatabárdot, és Pókember továbbra is ott lehet a Föld legnagyobb hőseivel a Marvel Moziverzumban.

A Pókember: Idegenben elsöprő sikere ellenére is derült égből villámcsapásként ért minket a szomorú hír, hogy a Disney és a Sony Pictures vezetői nem tudtak megegyezni a Pókember filmes jogairól, ezért bontják a jelenlegi kontraktust, s többet nem látjuk Peter Parkert a Bosszúállókkal lógni. Szerencsére azonban Tom Holland nem hagyta annyiban a dolgot, s felkereste a Disney vezetőjét, Bob Igert, hogy üljenek le tárgyalni a Sonyval, mert a rajongóknak és a Marvelnek szüksége van a barátságos és közkedvelt karakterre.

Közelmúltban a The Hollywood Reporter felkereste Alan Hornt a Disney oldaláról és a Sony Pictures főnökét, Tom Rothmant, hogy meghallgassák a stúdiók álláspontját is az ügyben, ami egy rövid időre is, de a Pókemberhez vezető ajtót bezárták a Marvel előtt. A balhét kiváltó oknak többször is a fránya anyagiakat hozták fel.

A Sony Pictures tűz alá esett, hiszen a Marvel Studios nélkül szerette volna folytatni Pókember történetét, a rajongók pedig visszakövetelték a képregényvilág egyik legismertebb karakterét, hogy újra egyesüljön a Marvel többi szuperhősével. A kialakult helyzet mindkét fél rémálmává vált, de végül mindenki jól jött ki.

Természetesen Rotmantől is megkérdezték, hogy mi történt, miközben a Sony Pictures főnökének megemlítették azt is, hogy a Marvel Studios nélkül hatalmas sikert értek el a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmmel – bár pletykák szerint Kevin Feige azért tanácsokkal látta el a stúdiót.

Figyelembe véve a tényeket, hogy a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger elárulta, hogy Tom Holland volt az, aki végül tárgyalásra késztette a feleket a D23 Expo után, így elég valószínűtlen, hogy sajtóban előremutató híreket olvashattunk volna. Magyarul, mind szép és jó, de a felek feltett kézzel távoztak az asztaltól, s eszük ágában sem volt újra asztalhoz ülni és tárgyalni, ha nincs visszhang és a rajongók, színészek nem tartanak ki a végsőkig.

Pókember: Idegenben
Total
15
Shares
Previous Article
Porg

Már neve is van annak a porgnak, ami a Millennium Falcon pilótafülkéjében potyázott

Next Article

Ezeket tudhatjuk a Diablo IV-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!